Lütfen bana yardım edin

Canım inan sayısı önemli değil bunlara takılma. Herkes tek yumurtadan dünyadya geliyor sonuçta.. önemli olan sonucun güzel olması. Ben 2 kere aşılama yaptrdım birincisimde 5 yumurta ikincisinde 3 yumurta gelişmişti hiç biri tutmadı. 6 kere tüp bebek denedim 2 kere tüp bebekle hamile kaldm ama düşükle sonuçlandı. Ama şimdi hiç ummadığım anda kendim 7 yıl boyunca ilk defa kendim hamile kaldm ve şuan 18. Haftaya giriyoruz. Demek istediğim işte bu yüzden stres yapma illa olcak deme olmazsa yıkılırım deme.. yıkılcak olsaydık ben ve ben gibi kardeşlerim yıkılırdı. Hepimiz anne olma yolunca uğraşıyoruz ve hepimiz anne olmak istiyoruz. Sadece Allahtan hayırlı zamanda hayırlı evlat iste. Nasibiniz ne zamansa o size gelecektir. Tek temennim inşallah ilk aşılamada anne olman ama bu kadar stresle anne olmakta zor biraz kendini dinginle😊
İnşallah rabbim yüzüme bakar kalırım inşallah 🤲 teşekkür ederim beni rahatlattın. Rabbimin elinde herşey.tum evlat isteyenlerin rabbim duasını kabul etsin inşallah 🤲 kimsenin kucağını boş birakmasin AMİN 🤲 💖

X