- 28 Ekim 2024
- 14
- 5
- 22
- Konu Sahibi sjsjsjsjsjjs
Arkadaşlar gorurmusunuz mesajımı bilmiyorum yeni üyeyim hep bu sayfalardan bilgi alırdım az sonra jinekolojik muayenem var çok korkuyorum nasıl ağrı oluyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar merhaba ultrason iyi geçti spekulum takmadilar.ama aşılama olucam.cok korkuyorum spekulumdan nolur yardım edin dua edin bana bol bol çok zor bir psikolojik süreçten geçiyorumHayır canım olmuyor. İlişkide gibi düşünme sadece ucunu sokuyolar zaten ve jel sürüyolar. Aslında bişey hşssetmiyosum sadece bazıları çok gerildiği için korkuyor korkulacak bişey yok aslında kasma kendini :)
Canım korkma bende geçtim o yollardan. Aşılama oldum 6 yıldır tüp bebek tedavisi görüyordum. İnan herşeye değiyor bazen aklına bile gelmiyor. Kendini ne kadar kasarsan o kadar zorlaşıyor. Bu yolda biraz rahat olmak lazım en başlarda bu biraz zor ama sonra bununi dinginlemen lazım stres çok önemli bu dönemdeTekrar merhaba ultrason iyi geçti spekulum takmadilar.ama aşılama olucam.cok korkuyorum spekulumdan nolur yardım edin dua edin bana bol bol çok zor bir psikolojik süreçten geçiyorum
İnan elimde deil denediler spekulum u yaptıramadim aşırı derece kastım kendimi sonra normal ultrason aldım herşey iyi şimdi gonal f iğnesi vurundum 3 gün yarın asilamam var kimildamamak lazımmış korkuyorum yemin ederim acirsa yine diye aşırı saçma gelir bazılarına evet ama bana bir büyük korkuCanım korkma bende geçtim o yollardan. Aşılama oldum 6 yıldır tüp bebek tedavisi görüyordum. İnan herşeye değiyor bazen aklına bile gelmiyor. Kendini ne kadar kasarsan o kadar zorlaşıyor. Bu yolda biraz rahat olmak lazım en başlarda bu biraz zor ama sonra bununi dinginlemen lazım stres çok önemli bu dönemde
Saçma değil tabi ki niye saçma olsun. Herkes ilk defa yaşıyor bunları ve herkes ilk zamanlar bu korkuyla yüzleşir. Ama bu yolda herşeye değer öyle düşün Allah izin verirse anne olcaksın güçlü olman lazım. Bu süreçte ben o kadar çok şey yaşadım o kadar çok operasyonlar geçirdim ki inanın aşılama yanında çok küçük kalır. Yapamam dediğin ne varsa yapıyosum anne olmak uğruna. Bizler güçlü olmak zorundayız. Korkma kasma kendini gözünü kapat o an ve başka bişey düşün uzun sürmüyor çünkü aşılama 5 dk en fazla. Sonra 20 dk kadar yatıyosun sadeceİnan elimde deil denediler spekulum u yaptıramadim aşırı derece kastım kendimi sonra normal ultrason aldım herşey iyi şimdi gonal f iğnesi vurundum 3 gün yarın asilamam var kimildamamak lazımmış korkuyorum yemin ederim acirsa yine diye aşırı saçma gelir bazılarına evet ama bana bir büyük korku
Yorumunuz için çok teşekkür ederim ben severek evlendim çok zor zor kavuştum eşimi çok sevdim çocuklara da çok severim hep hayalimde bir çocuğum olması ve Rabbim beni böyle sınadı Rabbimden geliyor Rabbime sığındım yani ama aşırı korku var yani saçma evet küçük bir alet diyeceksiniz gerçekten bak bazıları hep böyle diyor etrafındaki bazı kişiler ama o anki psikoloji çok farklı yeni geldim şu an hastaneden iğne vuruluyorum karnımdan ve zor bir süreç çok duygusalım ben zaten bebek konusu açılınca zaten gözlerim hemen gidiyor o anki psikolojiyi ilaçlar olacak mı olmayacak mı korkusu izlediğim videolar beni çok sarstı tabii ki her şeyi Rabbimin elinde inşallah Rabbim yardımcım olur siz de dua ederseniz çok sevinirim Allah razı olsunBu kasma durumunu kendinde bir eksiklik olarak görme ya da niye sadece ben böyleyim diye düşünme. Çok normal bir şey herkes yaşayabilir. Purple rose un da dediği gibi her şeyden önce bunu anne olmak uğruna yapıyorsun. Eğer bu durum ile başa çıkamıyorsan profesyonel bir destek almanı önerebilirim. Tüp bebk tedavisindeyim ben de, arkadaşın da dediği gibi o kadar çok şey yaşadım ki artık normal bir vajinal muayene olurken resmen hissetmiyorum bile. (Bu arada sakın bu süreçte ben de çok kötü şeyler yaşayacağım, ilerleyen aşamalar çok kötüymüş diye kaygı psikolojisine girme, böyle düşünme; belki ve umarım seninki ilk denemede olucak bunu bilemeyiz.) ama kaygılarını yenmen lazım, bu yüzden profesyonel bir destek çok iyi olacaktır. Şuan geçtiğin süreçler maddi açıdan da zorlu süreçler çok iyi biliyorum. Eğer buna güç yoksa YouTube'da bile bir çok video var, nefes terapileri ya da stresli bir zamanda uygulamaya koyabileceğiniz şeyler var. Bir bak araştır mutlaka. Kendine ne iyi geliyorsa onu yap. Ayrıca çok da fazla araştırma; kimisi normal bir kan aldırırken dünyaları yıkar kimisi anestezi olmadan bile dikiş attırabilir, o yüzden yorumlardan forumlardan fazla etkilenme herkesin ağrı acı eşiği farklıdır. Sen sadece biraz kendini rahatlamaya yönelik şeyler araştır bunun için de profesyonel bir destek ya da nefes terapisi öneririm.
Teşekkür ederim gerçekten tabi herşeye değer ama video izledim ya tutmazsa yikilirimBu kasma durumunu kendinde bir eksiklik olarak görme ya da niye sadece ben böyleyim diye düşünme. Çok normal bir şey herkes yaşayabilir. Purple rose un da dediği gibi her şeyden önce bunu anne olmak uğruna yapıyorsun. Eğer bu durum ile başa çıkamıyorsan profesyonel bir destek almanı önerebilirim. Tüp bebk tedavisindeyim ben de, arkadaşın da dediği gibi o kadar çok şey yaşadım ki artık normal bir vajinal muayene olurken resmen hissetmiyorum bile. (Bu arada sakın bu süreçte ben de çok kötü şeyler yaşayacağım, ilerleyen aşamalar çok kötüymüş diye kaygı psikolojisine girme, böyle düşünme; belki ve umarım seninki ilk denemede olucak bunu bilemeyiz.) ama kaygılarını yenmen lazım, bu yüzden profesyonel bir destek çok iyi olacaktır. Şuan geçtiğin süreçler maddi açıdan da zorlu süreçler çok iyi biliyorum. Eğer buna güç yoksa YouTube'da bile bir çok video var, nefes terapileri ya da stresli bir zamanda uygulamaya koyabileceğiniz şeyler var. Bir bak araştır mutlaka. Kendine ne iyi geliyorsa onu yap. Ayrıca çok da fazla araştırma; kimisi normal bir kan aldırırken dünyaları yıkar kimisi anestezi olmadan bile dikiş attırabilir, o yüzden yorumlardan forumlardan fazla etkilenme herkesin ağrı acı eşiği farklıdır. Sen sadece biraz kendini rahatlamaya yönelik şeyler araştır bunun için de profesyonel bir destek ya da nefes terapisi öneririm.
Çok teşekkür ederim gerçekten rabbim sizinde yollariniza çiçekler sersin dualarınizi kabul etsin inşallah inşallah herkes anne duygusunu tadarSaçma değil tabi ki niye saçma olsun. Herkes ilk defa yaşıyor bunları ve herkes ilk zamanlar bu korkuyla yüzleşir. Ama bu yolda herşeye değer öyle düşün Allah izin verirse anne olcaksın güçlü olman lazım. Bu süreçte ben o kadar çok şey yaşadım o kadar çok operasyonlar geçirdim ki inanın aşılama yanında çok küçük kalır. Yapamam dediğin ne varsa yapıyosum anne olmak uğruna. Bizler güçlü olmak zorundayız. Korkma kasma kendini gözünü kapat o an ve başka bişey düşün uzun sürmüyor çünkü aşılama 5 dk en fazla. Sonra 20 dk kadar yatıyosun sadece
Tekrar merhaba benim bugün sonuclarim çıktı carsamba gunu sekizde asilamam var sizde dua istiyorum nolur bana dua edin kulun kula ettiği dualar kabul olurmuş lütfen dua edermisinizSaçma değil tabi ki niye saçma olsun. Herkes ilk defa yaşıyor bunları ve herkes ilk zamanlar bu korkuyla yüzleşir. Ama bu yolda herşeye değer öyle düşün Allah izin verirse anne olcaksın güçlü olman lazım. Bu süreçte ben o kadar çok şey yaşadım o kadar çok operasyonlar geçirdim ki inanın aşılama yanında çok küçük kalır. Yapamam dediğin ne varsa yapıyosum anne olmak uğruna. Bizler güçlü olmak zorundayız. Korkma kasma kendini gözünü kapat o an ve başka bişey düşün uzun sürmüyor çünkü aşılama 5 dk en fazla. Sonra 20 dk kadar yatıyosun sadece
İnşallah hayırla sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz canım herşey güzel olcak rahat bırak kendini canım benimTekrar merhaba benim bugün sonuclarim çıktı carsamba gunu sekizde asilamam var sizde dua istiyorum nolur bana dua edin kulun kula ettiği dualar kabul olurmuş lütfen dua edermisiniz
Saolun Allah razı olsun kardeşim inşallahİnşallah hayırla sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz canım herşey güzel olcak rahat bırak kendini canım benim