Merhabalar 3 aylik bebegim hakkinda fikir almak istiyorum bebegim dogdugundan bu yana icime sinmeyen birsey vardi oncelikle uzerinde korku var dokundugun zaman bedenine rahatsiz oluyor banyo yaparken korku ciglik cigliga ilk iki ay goz temasi olmadi 2 ayda goz temasi gulumseme basladi once banami sacimami diye merak ettim yuzumun her yerine bakiyor bir agzima bir kulagima ama gulumser sabahlari onunla konusurum gunaydin dedim anda gulumser bakar agular ama az. Benim endisem her banyoda aglamasi normal aglama degil korku var resmen titrer birde disari cikinca market gibi sesli yerlerde cok kasar kendini buyuk oglumu okuldan almaya gittim o kalabalikta cok endise duydu surat dustu aglayacak gibi oldu inanin cok korkuyorum otistikmi diye o gun doktor kontroline ustunu cikarmamizla basladi aglamaya doktor zor muayene etti dokundukca cihligi basti bugunlerde ses cikarinca donup bakiyor adiyla sesleniyoruz bazen bakiyor bazen bakmiyor birde surekli birseye daliyo ornegin kedili kopekli renkli carsafi var surekli ona bakiyor sanki orda birsey varmis gibi atiliyor ona .önünden geçerken bazen bakar takip eder bazen bakmaz abisi yanina yaklasirsa bakmak yerine gozlerini kacirir birgun bakiyorum hersey normal geliyor diger gun bakmayinca yine korkuyorum esimle annem surekli bana kiziyor bu cocukta nevarda sen boyle dusuyorsun diyorlar 2 ayliktan beri nesne takibi var saga sola goturum takip eder sizin bebeklerde boyle seyler oldumu lutfen fikir verin bana