Negatif cikmasi disinda hepsi gebelik belirtisi:)) surtunmeyle hamile kaldiysan senide ustun becerikli spermi olan erkek arkadasinida tebrik ederim:)Merhaba değerli hemcinslerim.. Beni anlayacağınızı umarak kafamı karıştıran bir konu hakkında size danışmak istedim.
Bundan 2 hafta önce, yılbaşında nişanlımla sürtünme yoluyla ve korunarak bir ılıskı yaşadık. Bugün itibari ile adetim 3 gün gecikti. Normalde düzenlidir. Ilıskıden sonraki 10. gün ve bugün idrar testi yaptım ancak negatif çıktı. Elimde 3 test daha var onları da önümüzdeki günlerde regl olmazsam kullanacağım. Sırtım, belim ve kasıklarım yaklaşık 1 haftadır ağrıyor. Beyaz bir akıntı var. Baş dönmesi, kusma, göğüslerde hassasiyet, yerleşme kanaması vs. belirtiler yok. Aslında çok stresli bir zamandayım bu durumu biraz da buna bağladım. Ancak bilemiyorum. Kan testi yaptırmaya gidemiyorum zira saniyesinde bayılıyorum ne yazık ki. Fikir verebilecek olan var mı? Yoksa evlilik için tarih alıyoruz zaten bu 5. yılımızdı.. ? :)
Ne yazık ki doğru anlamissiniz.sürtünme yoluyla ilişki yaşadınız ve hamile miyim diye soruyorsunuz doğru mu anladım?
akıl fikir ne diyelim. millet ilişkiden sonra bacaklarını havaya duvara dikiyor sperm yerine ulaşsın da hamile kalayım diye. bir tarafta da sürtündüm hamile miyimciler.Ne yazık ki doğru anlamissiniz.
Kurtaj tartismasi cikmasin diye sanirimYoksa evlilik için tarih alıyoruz zaten bu 5. yılımızdı.. ? :)
Bu detay niye?
sürtünme yoluyla ilişki yaşadınız ve hamile miyim diye soruyorsunuz doğru mu anladım?
Sürtünme yoluyla ilişki artı korunma???sürtünme yoluyla ilişki yaşadınız ve hamile miyim diye soruyorsunuz doğru mu anladım?
Sürtünmeyle hamile kalınmaz.
Öpüşmeniz de lazım. Sahi öpüştünüz mü?
Sürtünme yoluyla ilişki artı korunma???
Yoksa evlilik için tarih alıyoruz zaten bu 5. yılımızdı.. ? :)
Bu detay niye?
akıl fikir ne diyelim. millet ilişkiden sonra bacaklarını havaya duvara dikiyor sperm yerine ulaşsın da hamile kalayım diye. bir tarafta da sürtündüm hamile miyimciler.
Hanımefendi, nerede yanlis yaptim bilmiyorum ancak sadece fikir istedim, azar değil Bu konularda pek bilgili değilim durumlar da böyle olunca belki fikir veren olur diye düşündüm.
Yani sanirim onu belirtsem de belirtmesem de linç yiyecekmişim insanlar ne yazık ki yardimlasmaya değil linc atmaya gelmis gibi, üzdü. Yalnızca biraz tecrubeli fikirlere ihtiyacım vardiCevabınız için teşekkür ederim
Pek bilgili degilsiniz ama surtunme yasayacak kadar cesursunuz. Nereden geliyor bu cesaret?
Cnm sürtünme yoluyla hamile kalamazsın. Hem sürtünerek hemde korunmussunuz. İmkansız. Sitresten adetin gecikmiş. Rahat ol.
Daha ileriye gittiysen bişe diyemicem
valla yazmasan daha iyiydi.
zira evlenecekmisin sevgilimisin nişanlımısın bize ne.. ancak sürtünme yolu ile ilişki ne? sürtündük demek istedin sanırım. ilişki yok ortada. sürtünmeyi bırakıp adam gibi korunarak sevişin.
komik oluyor üstünede evlenme tarihi alıcaz deyince.
demirden korkan trene binmesin bir zahmet.
soruna gelince hamile değilsin.