• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bana yardim edin

AnAstAsiA34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
6
0
1
Arkadaslar merhaba benim problemim esimin eski karisiyla surekli olarak iletisim halinde olmasi. 2011 de bosanmislar biz de 2016 da evlendik. 2 cocuklari var ve cocuklari bahane ederek surekli konusuyorlar benim esim kadinin butun ozel hayatini biliyor ve bu kadin ne zaman para istese asla itiraz etmeden para gonderir ama benimle surekli para kavgasi yapar surekli bana maddi durumumuz kotu (ki geliri baya iyi aslinda ama hep bana yok) gereksiz hicbisey alma vs vs. Ve esimin konusma detaylarini cikarttim haziran ayinda 25 defa aramis kadini birinde 25 dakika konusmuslar bazilari cok kisa bazilari 5-10 dakika falan ve bu sadece benim esimin aradigi kadinin aramalarini goremiyorum demek kadin da bunu arasa 1 ayda belki 35-40 gorusme yapmislar. Ve bir suru mesajlasma.Sizce bu normal mi? Bunu esime soyledigim zaman bizim 2 cocugumuz var onlsr hakkinda konusuyoruz tabiki konusacagiz vs dedi bana bagirdi cagirdi bu konu icin. Ozellikle bosanmis arkadaslara soruyorum sizler eski esinizle bu kadar sık konusuyormusunuz cocuklar icin? Bana bu hic normal gelmiyor cocuklardan biri orta okula gidiyor digeri unv gidecek bu sene..

Msj icerikleri neler? Ve sizin yanınızda konusuyir mu yoksa sizin olmadığınız yerlerdemi konusma yapıyor genelde? Bir araya geliyorlar mi çocukların dogum günü felan vs. ?? Parayı çocukların ihtiyacı olarak mı istiyor yoksa kendi ihtiyaclari icinmi neyi bahane ediyor kadın? Bosanma sebepleri ne imis ?

Zor işler bunlar zor..Ne desek olmaz şimdi, Allah kimseyi boşanmak zorunda bırakmasın, çolla çocukla yeni bir hayat kursan bile işte böyle..

Zor..

Bu konusmalarin hicbiri yanimda yapilmadi bi ara kadin kafasina estigi her zaman ariyordu gece 12 de bile basit seyler icin hani hayati bisey olsa anlarim. Ve telindemi konusma kayitlarini da siliyor konusunca anladigim kadariyla cunku ben her gun telini kontrol ediyorum cok ender konusmalari gorunuyor telde ama numara kaydindan cikarttigim konusmalar cok fazla dedigim gibi.. ne konustuklarini bilemiyorum. Kadin cocuklari bahane edip para istiyor ama hayatini yasiyor yurt disi tatillere gidiyor konserlere gidiyor kuaforden cikmiyor kadin asiri para harciyor son model gunes gozlukleri vs vs biz evlendigimizden beri aksam disari cikmamiz 2 elin parmaklarini gecmez.. kadin cocugun unv girisi icin test kitaplari aldim 2500 tl dedi ve esim o parayi hic dusunmeden verdi ben o kitaplarin merkezini aradim fiyat sordum adam mumkun degil o para biraz kaziklanmissiniz dedi esime soyledim bana sana ne dedi. Ama bana ayda 1000 tl verir kisisel harcamam icin mesela o parayla giyim kusam krem makyaj herseyimi ben oduyorum bi magazaya giriyoruz kasaya giderken esim toz oluyor odememek icin. Hatta bigun kizina bisey aldi bi magazada ben de aldim kizininkini odedi kasada ben kala kaldim. Kendim odedim..

Panickyok kadin resmen hayatini yasiyor biz evlendigimizden beri 2 sevgili degistirdi adamlarla tatiller vs kadinin keyfi yerinde cocuklariyla ilgilenmiyor sadece o cocuklar onun esimden para tirtiklama araci..

Cocuklarin dogum gunu icin falan bir araya gelmiyorlar ama esim ne zaman cocuklari almaya birakmaya gitse mutlaka yukari cikip eve giriyordu ben cok sorun cikarttim son zamanlarda girmiyor ama ufak bahanesi olsa giriyor iste kizin esyslarini toplamasini bekledim oglanin koluna ilac surmek icin girdim anneleri evde yoktu bilmemne hep boyle. Bosanma sebepleri siddetli gecimsizlik ama cogunluk olarak kadin esimi istememis anladigim kadariyla

Anladım. Esininiz tarafından kadın kiymete binmis sanki biraz bana oyle geldi.
Esinizi tanıyan biri oldugu icin nasil sömürecegini de iyi biliyor esiniz de bi guzel kendini kullandirttiyor. Cocugu icin yaptığı harcamalara hic bisey demem doğru mecbur yapacak babası neticede. Ama burada cocuklardan çok kadın sömürmeye yönelik davranıyor bunu esiniz biliyor bence ama engel olmuyorsa sanırım kadının her dedigini yaparak onu kazanamaya gözüne girmeye çalışıyor olabilir. Esiniz sizden saklıyor ise konuşmaları yaninizda yapmiyor ise bunun altında biseyler arayın derim normal degil. Belki siz tepki veriyorsunuz diye saklıyor diyecegim ama tam tersi davranıp sizin yanınızda konusmalru yapıp size su izlenimide verebilir bak biz sadece cocuklardan konuşuyoruz icin rahat olsun. Ama bunuda yapmıyor. Size harcama yapmaması daha bi entresan. Siz onun karısı iseniz sizin.giderlerinizi karşılamak zorunda. Ozetle bence esinizin akli eski karısından kalmış

Bana diyor ki sen aptalmisin senden bosansam bile bir daha gidip onunla evlenecek kadar midesiz degilim ben diyor.. aklim cok karisik. Ben acikca da soyledim yeniden barismak istiyorsan ben aradan cekileyim dedikce bana bu cevabi veriyor. Bu arada kadin da kocam da benden 12 yas buyukler

Kadin hic guzel degil ve cok asiri kisa boylu cok zevksiz biri ve ben cok gosterisli biriyim uzun boyluyum. Esim onunla evliyken kadin istedigi gibi giyiniyormus sortlar askililar mini etekler ve simdi esim bana giydirmiyor. Hatta kapanmami istiyor ona dedim ki ona karismiyormussun benden ne istiyorsun bana ben onu kiskanmiyordum o senin gibi gosterisli dikkat ceken bi kadin degildi bu yuzden kiskaniyorum seni diyor.

Bana diyor ki sen aptalmisin senden bosansam bile bir daha gidip onunla evlenecek kadar midesiz degilim ben diyor.. aklim cok karisik. Ben acikca da soyledim yeniden barismak istiyorsan ben aradan cekileyim dedikce bana bu cevabi veriyor. Bu arada kadin da kocam da benden 12 yas buyukler

Yani bunu demekle olmuyor baska sekilde icini rahatlatmasi gerek. Senin bunları düşünmene sebep olan kisi o demek ki bir yerlerde yanlış yapıyor sana karşı ki sen bu sekilde bir sey bile sunabiliyorsun aradan cekileyim.
2 cocugunun annesi. Tabiki döner. Cok inandirici gelmedi açıkçası bana.
Madem o kadar migdesiz degil gunde defalarca ne konusuyor bu kadar.
Ilgisi alakası nedir böyle. Bilmiyorum esinizin davranışları pek normal gelmedi bana. Bence aklı kalmış kadında boşanınca tatlandı belkide.

Cocuklar hakkinda konusuyoruz diyor bizim onunla konusacak baska ortak neyimiz olabilir ki diyor.. aklim gercekten cok karisik.. yuvami yikip kadini sevindireyim mi yoksa o kadini gormezden mi geleyim umursamayayim mi bilemiyorum

Çok çok zor bişey Allah yardımcınız olsun. Tamam çocuklar için diyor eşiniz ama bu kadar çocuklar için konusulurmu bilemiyorum hem büyümüşlerde bence çocuklarla konusarakta halledebilir çocukların sorununu iş paraya gelince de kadınla ayda mesela o kadar çok konuşmaz bu şekilde hallederse olayı

Back
X