- 25 Mart 2017
- 6
- 0
- 1
- Konu Sahibi AnAstAsiA34
Arkadaslar merhaba benim problemim esimin eski karisiyla surekli olarak iletisim halinde olmasi. 2011 de bosanmislar biz de 2016 da evlendik. 2 cocuklari var ve cocuklari bahane ederek surekli konusuyorlar benim esim kadinin butun ozel hayatini biliyor ve bu kadin ne zaman para istese asla itiraz etmeden para gonderir ama benimle surekli para kavgasi yapar surekli bana maddi durumumuz kotu (ki geliri baya iyi aslinda ama hep bana yok) gereksiz hicbisey alma vs vs. Ve esimin konusma detaylarini cikarttim haziran ayinda 25 defa aramis kadini birinde 25 dakika konusmuslar bazilari cok kisa bazilari 5-10 dakika falan ve bu sadece benim esimin aradigi kadinin aramalarini goremiyorum demek kadin da bunu arasa 1 ayda belki 35-40 gorusme yapmislar. Ve bir suru mesajlasma.Sizce bu normal mi? Bunu esime soyledigim zaman bizim 2 cocugumuz var onlsr hakkinda konusuyoruz tabiki konusacagiz vs dedi bana bagirdi cagirdi bu konu icin. Ozellikle bosanmis arkadaslara soruyorum sizler eski esinizle bu kadar sık konusuyormusunuz cocuklar icin? Bana bu hic normal gelmiyor cocuklardan biri orta okula gidiyor digeri unv gidecek bu sene..