dokulen saclara yardım
SERT SAÇLARDA HER SAÇ GİBİ DÖKÜLEBİLİR BU ÇOK DOĞAL BR SÜREÇTİR VE İLLAKİ ZAYIF SAÇLAR DÖKÜLÜR DİYE BİR ŞEY YOKTUR.EĞER SAÇLARINIZIN DÖKÜLMESİNİDEN YANA ŞİKAYETİNİZ İLERİ DERCEDEYSE , DÖKÜLME ÖNLEYİCİ mEDİKAL ÜRÜNLER KULLANABİLİR. AKŞAMLARI FIRÇALAYARAK KAN DEVERANINI ARTTIRABİLİR YA DA ŞAMPUANINIZIN İÇERİSİNE 10 Damla çam terbentin esansı İLAVE EDEREK MUTLAKA BİR OLULU ÇÖZÜME ULAŞABİLİRSİNİZ.
sorularınız için
İlker YAVRUTRÜK Saç tasarımcısı
e-posta ilkeryavruturk@gmail.com
iletişim 216 302 0 437
216 302 0 779
bir de karanfil kürünü dene istersen benim de avuç avuç dökülüyordu saçlarım sonra 500 ml suya 1 avuç karanfili atıp 2 gece beklettim hergün fısfıslı şişeyle diplerine sıktım yani 500 ml.mi 1 hafta kadar yeter sana düzenli olarak kullan faydasını görürsün zaten yıkamana da gerek yok sarımsak gibi kötü kokusu da yok benim de dökülmelerim yeniden basladiçin sürekli kullanıyorum yeniden işe yaradı :) inşallah sen de faydasını görürsün canım
karanfil kürünü nasıl uyguladığını (sıcak suda mı bekletilio) yazarmısın? işe yaradı demişsin adına sevindim ilk kez duyuyorum karanfili :44: ben bi ara ısırganı kaynatıp saçlarıma uygulamıstım kotu kokuyo ve sacı sertlestirio diye devam edemedim. geçen kuaföre gittim kırıklarımı aldırmak için ama kalbim da cok kırıldııay sacın ne kadr az ben ara makası attılar sandım bu sacı uzatma bu boyda hep kestir falan.. ayrıntıları yazarsan denicem karanfil İnşallah banada yarar tesekkürler tatlım
karanfil kürünü nasıl uyguladığını (sıcak suda mı bekletilio) yazarmısın? işe yaradı demişsin adına sevindim ilk kez duyuyorum karanfili :44: ben bi ara ısırganı kaynatıp saçlarıma uygulamıstım kotu kokuyo ve sacı sertlestirio diye devam edemedim. geçen kuaföre gittim kırıklarımı aldırmak için ama kalbim da cok kırıldııay sacın ne kadr az ben ara makası attılar sandım bu sacı uzatma bu boyda hep kestir falan.. ayrıntıları yazarsan denicem karanfil İnşallah banada yarar tesekkürler tatlım
bitanem bende sana benzer şeyler yaşadım lise 2de ilk defa saçımı boyadım o günden beride aralıksız saç boyayan biriyim saçlarım yıprandı boyadan kaynaklı ama hiçbirşekilde dökülme söz konusu olmadı ta ki üniversite sınavına hazırlanmaya başlayıncaya kadar...sık boya markası değiştiriyorum ondan kaynaklı diye düşünmüştüm ama değilmiş çok araştırma yaptım kesinlikle ama kesinlikle saç boyası saç dökmez sadece saçı yıpratırmış.üstüne sınav hüsranla sonuçlandı kazanamadım bütün arkadaşlarım gitti hava atanlar arkadaşlığı kesen kalitesiz insanlarda eklenince o gürlükten toplanmayan 3 kafalık saç kedi kuyruğu kadar kaldı...doktora gittim aynı senin gibi tüm değerlerim gayet normal çıktı doktor son 3 ayda yaşadığın bir sıkıntı varmı dedi hemen evet dedim durumumu anlattım tamamen bundan kaynaklı dedi...
şuanda toparladım saçlarımı eskisi gibi gürleşti( boyamaya devam ediyorum bu arada ) çünkü stres kalktı ortadan kazandım üniversiteyide 2. girişimde inan kafana taktığına bile değmiyo bu tip şeyler benim sağlığımdan önemli değilmiş geç anladım..
Ben de ondan dolayı diye düşünüyorum,umarım eski sağlığına kavuşur saçlarım..
Çam terebenti'yi şampuanla karıştırıyorum haftada 1de badem yağı kullanıyorum sizce doğru mu? Yani şampuanla karıştırmalı mıyım?
Ayrıca Bioxin kullandım ve saçlarım çok çok daha beter döküldü. Saçlarımın çoğunu kaybetmemin sebebi Bioxin.
Karanfil kürünü bir arkadaşım da kullanıyor. Çok faydasını gördü ben de deneyeceğim
çözdün mu canim bu isi :))Bende bir cok tahlil yaptirdim hepsi iyi cikti
3,yildir sacim dokuluyo ve ayrica sacim ince telli ve yagli yani yagli bakimlar bana iyi gelmiyo
Karanfil kuru
İsirgan kuru
Lavanta kuru
Belli gunlerde bunlari deniyorum dokulmem hala var ama avuc avuc degil
Ayrica bitkisel sampuan kullan
Suan tresan isirgan ozluyu denemektyim memnun kalmazsam sarimsaklilara yonelcem.
Denedigim sampuanlar
Bioblas
Prozinc
Habipoglu sarimsak ozlu
Konazol(medikal sampuan)
Ketoral(medikal sampuan)
3vitamin+badem yagi denedim
Sinamekiyi denedim
Mecitefendi sac bakim yagini denedim
Cam terebentini denedim
Zeytinyagi+sarimsak denedim
Sampuanima sarimsak atmayi denedim
Bunlarin hepsi bakim yapiyo dokulmen varsa etki etmiyo tecrubeyle sabit.
Deneye deneye kel kalmazsam coZcem bu isi
Malesef hala dokuluyoçözdün mu canim bu isi :))
kullandiklarimiz dokulmesini artirir mi acabaMalesef hala dokuluyo
Ama karanfil kuru ve isirgan suyu hacim veriyo
Lavanta suyuda uztiyo
Suan tek bana kalan bunlar
Yoo zannetmiyorum bitkisel seylerkullandiklarimiz dokulmesini artirir mi acaba
canim prozincten memnun kaldin miBende bir cok tahlil yaptirdim hepsi iyi cikti
3,yildir sacim dokuluyo ve ayrica sacim ince telli ve yagli yani yagli bakimlar bana iyi gelmiyo
Karanfil kuru
İsirgan kuru
Lavanta kuru
Belli gunlerde bunlari deniyorum dokulmem hala var ama avuc avuc degil
Ayrica bitkisel sampuan kullan
Suan tresan isirgan ozluyu denemektyim memnun kalmazsam sarimsaklilara yonelcem.
Denedigim sampuanlar
Bioblas
Prozinc
Habipoglu sarimsak ozlu
Konazol(medikal sampuan)
Ketoral(medikal sampuan)
3vitamin+badem yagi denedim
Sinamekiyi denedim
Mecitefendi sac bakim yagini denedim
Cam terebentini denedim
Zeytinyagi+sarimsak denedim
Sampuanima sarimsak atmayi denedim
Bunlarin hepsi bakim yapiyo dokulmen varsa etki etmiyo tecrubeyle sabit.
Deneye deneye kel kalmazsam coZcem bu isi
Hic bi degisiklik fark etmedimcanim prozincten memnun kaldin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?