Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanirmisin gorusurken 2 yil boyunca hic bi kavgamiz olmadi bi dedigimi 2 etmiyordu o yuzden evlendim ama bilemedim degisti ama hep ailesi yuzunden olduDegismiyor insanlar. Olduklari gibi davraniyor. Ask gozumuzu kör ediyor. Ve ya duzelir, sabrederim, idare ederim diyoruz. Herkesin bir huyu olacak diyoruz. Gormezden geliyoruz. Ayrilmaya cesaret edemiyoruz. Iyi dusun. Flort ederken veya nisanliyken belli etmistir bu adam kendini.
Ailesine hic suc bulma. Kocam adam degilmis. O sana insan gibi davransa evinizin icine ailesi ne karisabilir. Kamera mi koydular evinize sanki. Iki yil gorusuyorsun ama kafelerde oturup cay kahve icmekle insan taninmiyor. Bu konulari konusmadiniz herhalde hic. Deseymis ailemi duskunum. Ya da seninkiler gelmesin evimize vs. hic bir kadin kabul etmez bunlari. Aklin varsa kendini kurtar bundan.İnanirmisin gorusurken 2 yil boyunca hic bi kavgamiz olmadi bi dedigimi 2 etmiyordu o yuzden evlendim ama bilemedim degisti ama hep ailesi yuzunden oldu
Yok oyle degil biz zaten iki ay boyunca konusmuyorduk evde tartistik arefe gunude bana ben sabah aileme gidicem dedi peki ben ne yapicam dedim o da ne yaparsan yap dedi bende benide o zaman aileme birak dedim o birakamam yol parasida vermem dedi bende o zman ayrilalim dedim ona ragmen gece 5 de cikmis gitmis ben uyurkenAnlamadım ki bayramda ailesine gidip bir daha dönmedi mi? Yoksa gelince tartıştınız mı?
Ben ailemden boyle bisey gormedigim icin sormadim kendinin soylemesi gerekiyordu bana soylemediAilesine hic suc bulma. Kocam adam degilmis. O sana insan gibi davransa evinizin icine ailesi ne karisabilir. Kamera mi koydular evinize sanki. Iki yil gorusuyorsun ama kafelerde oturup cay kahve icmekle insan taninmiyor. Bu konulari konusmadiniz herhalde hic. Deseymis ailemi duskunum. Ya da seninkiler gelmesin evimize vs. hic bir kadin kabul etmez bunlari. Aklin varsa kendini kurtar bundan.
Evet dogru diyosun kendi adam gibi davranmadi bana ben emeklerime uzuluyorumBen ailemden boyle bisey gormedigim icin sormadim kendinin soylemesi gerekiyordu bana soylemedi
Dava acicam zaten arasinda icim sogusun en azindan diye istiyordumBacim deve kusu misali kafani kuma gomuyorsun da bu adamdan kurtulman lazim cocuk yapmadan. Evlilik boyle bir sey degil.
Boyle adam arasa ne dön diye yalvarsa ne bacim. Kiymetini bilecek insan degil. Ömür törpüsü. Buyursun ailesiyle yasasin.Dava acicam zaten arasinda icim sogusun en azindan diye istiyordum
Anlattığınız kadarıyla adamın geri dönmesi için bir gerekçe göremedim ben. Çokta lazım değilmiş. Daha da mutsuz olmak için mi geri gelsin diyorsunuz anlamadım.
Hayırlısı böyle demek ki duanız kabul olmuyor diye düşünmeyin.
Yok geri gelmesini arasinda en azindan icim sogusun icimde kalanlarida soyleyim diye istiyorum..Allah hayirlisini versin diye dua ediyorumAnlattığınız kadarıyla adamın geri dönmesi için bir gerekçe göremedim ben. Çokta lazım değilmiş. Daha da mutsuz olmak için mi geri gelsin diyorsunuz anlamadım.
Hayırlısı böyle demek ki duanız kabul olmuyor diye düşünmeyin.
☺ ailesiyle yasiyo zaten mutlu mutlu suanBoyle adam arasa ne dön diye yalvarsa ne bacim. Kiymetini bilecek insan degil. Ömür törpüsü. Buyursun ailesiyle yasasin.
Boşverin arayıp sormasın sizde umursamayın. Aklınızda bunları düşünmeyin.Yok geri gelmesini arasinda en azindan icim sogusun icimde kalanlarida soyleyim diye istiyorum..Allah hayirlisini versin diye dua ediyorum