- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
-
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
Bal köpüğü demişti sanırım kadın bende tullerden mutsuzum oynayip durdum ama bisi bulamadim oraya düz balıkda denedim basit kaldıÜstü güzel rengüni de beğendim ben. Ama alt tülleri biraz basitleştirmiş elbiseyi. Alt kısmı hariç güzel
Öncelikle teşekkürler fizigime ve boyuma en çok bu model uydu açıkçası Boyum dolayısıyla bende netten bi resim bulup diktirmeye gidemiyorum dediğiniz gibi olmama riski çok yüksek ama dediğim gibi kafama yatan bisi bulamadim hep saks maviler pudralar var onlari da ben sevemedim. Sadece h sonlari fırsatım oluyo bakmak için.. Ya bulamazsam korkusuHayırlı olsun öncelikle.
Ben renginden dolayı sanırım,çok beğenemedim üzerinizdeki modeli.diktirmek risk degilmi birde,ya istediğiniz gibi olmazsa? Zamanınızda daralmış olacak sıkıntı yaşayacaksinız olmaması halinde.
Yerinizde olsam,gider bol bol model denerdim,en içime sineni tadilat yaptırıp alırdım.
Bu modelin altı tüllü olmayan ama uçları volanlı bir modeli uyabilir size illaki balık diyorsanız,eminim daha asil durur. Öyle bir model bakın derimÖncelikle teşekkürler fizigime ve boyuma en çok bu model uydu açıkçası Boyum dolayısıyla bende netten bi resim bulup diktirmeye gidemiyorum dediğiniz gibi olmama riski çok yüksek ama dediğim gibi kafama yatan bisi bulamadim hep saks maviler pudralar var onlari da ben sevemedim. Sadece h sonlari fırsatım oluyo bakmak için.. Ya bulamazsam korkusu
+1Bu modelin altı tüllü olmayan ama uçları volanlı bir modeli uyabilir size illaki balık diyorsanız,eminim daha asil durur. Öyle bir model bakın derim
Yarın son kez bakicam bi moda evlerine teşekkürlerBu modelin altı tüllü olmayan ama uçları volanlı bir modeli uyabilir size illaki balık diyorsanız,eminim daha asil durur. Öyle bir model bakın derim
Model olarak mi gelinlik gibi yoksa renk olarak mi öyle buldunuz. Istanbul da yaşıyorum ama dediğim gibi çok gezmeye vaktim yok birde fizigimden dolayı üstüme tam oturdu durumu olmuyor hiç yinede bakmakta fayda var. Peki fatihtekiler pazar günleri açık oluyor mu Geçen pazar kadikoye gittim ama çoğu dükkan kapaliydi ve bakabildiklerimde fiyatlar gelinliklerle ayni fiyattaydi hep bi gece için o kadar bütçe ayırmak istemiyorum elbiseye..Hangi aehirdesiniz?
Ben begenmedim acikcasi bu brzda gelinlik havasi versi bana
Ben koyu yesil giymistim belki size fikir olur hic aklimda yoktu denedim ustume tam oldu.
Eger istanbuldaysaniz fatihte cengiz akturk ve eseri avsiye ederim. Ben ikisinide cok begenmistim
Model olarak mi gelinlik gibi yoksa renk olarak mi öyle buldunuz. Istanbul da yaşıyorum ama dediğim gibi çok gezmeye vaktim yok birde fizigimden dolayı üstüme tam oturdu durumu olmuyor hiç yinede bakmakta fayda var. Peki fatihtekiler pazar günleri açık oluyor mu Geçen pazar kadikoye gittim ama çoğu dükkan kapaliydi ve bakabildiklerimde fiyatlar gelinliklerle ayni fiyattaydi hep bi gece için o kadar bütçe ayırmak istemiyorum elbiseye..
Malesef is saatlerimde uymuyor mesafe olarakta uzak istanbul trafiğinde imkansız.. Kalite olarak dikim vs benimde içime sinmedi sadece modeli yakistirdim diyebilirim birde sözlümün gözleri parladi açıkçası bunu denediğimde çok begendi beni de o etkiledi sanırım. Fırsat bulabilirsem gitmeye çalisicam çok teşekkürler..Renk olarak bana gelinligi animsatti. Birde kalite durus olarakta icime sinmedi. Siz bilirsiniz canli goren siz giyecek olan siz ama yinede samimi olarak ben sevmedim demek istedim.
Bende minyonum cok zorlanmistim ama bir kac saat icinde o iki magaza arasinda karar verdim ayakkabisini karsi magazadan aldim ve isim bitti. Sadece ildisindan oldugum icin boyunu hemen ayarlayip vermislerdi. Pazar konusunda fikrim yok arayip sorabilirsiniz. Aksam is cikisi gitseniz?
+1Bu modelin altı tüllü olmayan ama uçları volanlı bir modeli uyabilir size illaki balık diyorsanız,eminim daha asil durur. Öyle bir model bakın derim