Dinlemeyip çıktığımda ayrılıyoruzO izin vermeden dışarı çıktığınızda ne oluyor? Mesela ayaklarınız tuz buz mu oluyor? Yer mi sarsılıyor? Kelepçeniz alarm mı veriyor? Yap-a-mıyorum demişsiniz de o yüzden soruyorum. Engel ne?
Çok haklısınız başta çok hoşuma gidiyodu kıskanması falan ama artık bu kıskanmayı geçti hastalık derecesine geldi. Dediğin gibi insanlar kaç yıllık eşlerinden ayrılıyo veya çocuklarını kaybedip zamanla alışıyo bende en fazla 1 ay ağlarım sonra alışıp hayatıma devam ederimCnm sevgilikte bu kısıtlama Bile tatlı gelir bide bu adamla evlendini düşün annene bile yollamaz biyere kadar sabredersin eğer sevgilin de sıvı yağ gibi bağrarak seni susturuyosa o evde oturur içine atar kafamı yersin oda oo nerde sabah orda akşam gezer ileriyi düşün ne oluyo sanki milletin Allâh başalara vermesin evlatlatını kaybediyoda o ilk acı zamanla kalmıyo sen elin adamı içinmi yapamıcan kendine değer ver ya seni böyle kabul etsin yada yol ver sende gitme peşinden anan değil baban değil onlar izin vermese dışarı çıkmanı adı zorba anne gerici oluyo
Cnm ağlama güzel gözlerine yazık inanki hiçbir insan oğluna değmez yaşadıkça göreceksin gün gelir kardeşin bile nankör davranır üzüleceksin ama kendini oyalıcak işler bul muzik dinleme yada hareketli dinle kendini asla Kendinle başbaşa bırakma bı bıtaktınmı bi msj atsam bi faceden baksam Die başlar sonra kendini yanında bulur sonra yine inandım güvendim Die çırpınırsınÇok haklısınız başta çok hoşuma gidiyodu kıskanması falan ama artık bu kıskanmayı geçti hastalık derecesine geldi. Dediğin gibi insanlar kaç yıllık eşlerinden ayrılıyo veya çocuklarını kaybedip zamanla alışıyo bende en fazla 1 ay ağlarım sonra alışıp hayatıma devam ederim