• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bana bi fikir verin

undrzeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
36
4
6
35
arkadaşlar teyzemle kavga ettik. Yeni eve taşınmıştı ben yardıma gidemedim hem evi uzak hemde mesai çalışıyorum işten çıkınca çok yorğun oluyorum. Yeni evliyim. Ağzından öyle laflar çıktı ki teyzen yok sil beni falan gibi başlayıp devam eden. bugüne kadar yaptığı bütün şeyleri başıma kalktı burnumdan getirdi. Ben onu rezil etmişim yardıma gelen arkadaşlarına.Sayfalarca mesaj atıyor hakaretlerle dolu. Ne edepsizliğim kaldı ne terbiyesizliğim. Şimdide hiç bişey olmamış gibi neden ben hep arıyorum sen aramıyosun diye sitem ediyor ama içimden gelmiyor dediği laflar çok ağır ben konuşmak istemiyorum. eşimin ailesine bile neler söyledi onlarda bunu duydu ve ben 10 aylık evliyim. sinirlenince ağzından çıkanlar öyle kötü ki eski yeni ne varsa söylüyor. ne hatır ne gönül dinliyor. bugün aramız iyi olsa iki gün sonra yine bi sıkıntı yapacak biliyorum.sizce ne yapmalıyım?

Canım teyzendir büyüğündür demek isterdim ama demiceem. Hiç bi işin gücün olmasa bile bence gitmek zorunda değilsin. Bi yatalak ya da hastalık durumu yoksa.Hiç sevmem taşınıyom ben gelin yardıma muhabbetlerini. Bende çok taşındım kimseyi zorlamadım.Bak arkadaşları gelmiş işte yardıma. Ben olsam ciddi mesafe koyardım. İnsanlar annesine babasına rest çekiyor kusura bakmasında teyze haddini bilsin.

Görümcesinin nişanı varmış benim evde kına olacak usulen diyeyim dedi gitmek istemiyorum. Ama evlenen bana altın takmıştı o kadar kötü durumdayım ki.

arkadaşlar teyzemle kavga ettik. Yeni eve taşınmıştı ben yardıma gidemedim hem evi uzak hemde mesai çalışıyorum işten çıkınca çok yorğun oluyorum. Yeni evliyim. Ağzından öyle laflar çıktı ki teyzen yok sil beni falan gibi başlayıp devam eden. bugüne kadar yaptığı bütün şeyleri başıma kalktı burnumdan getirdi. Ben onu rezil etmişim yardıma gelen arkadaşlarına.Sayfalarca mesaj atıyor hakaretlerle dolu. Ne edepsizliğim kaldı ne terbiyesizliğim. Şimdide hiç bişey olmamış gibi neden ben hep arıyorum sen aramıyosun diye sitem ediyor ama içimden gelmiyor dediği laflar çok ağır ben konuşmak istemiyorum. eşimin ailesine bile neler söyledi onlarda bunu duydu ve ben 10 aylık evliyim. sinirlenince ağzından çıkanlar öyle kötü ki eski yeni ne varsa söylüyor. ne hatır ne gönül dinliyor. bugün aramız iyi olsa iki gün sonra yine bi sıkıntı yapacak biliyorum.sizce ne yapmalıyım?
Taşınırken arayıp sorduysanız, gelemeyeceğinizi açıkladıysanız bence sorun olmamalı. Normalde birkaç gün sonra ev hediyeniz ile gidin derdim. Söz verip gitmediyseniz sorun sizde.
Olay bu seviyeye geldiyse irtibatı keseceksiniz yapacak birşey yok.

Çok psikolojimi bozdu benim görseniz bi tavırlarıni telefondaki bagirmalarini.Bide bisey söylememiş gibi davranışları beni mahvetti

Aramalara mesajlara cevap vermeyin gelmek isteyince bahane ike geçiştirin. Bi daha da hakaret ederse def edin hayatınızdan. Teyze bu anne değil neticede. Ayrıca teyzenin arkasını toplamak zorunda da değilsin.

Bı tipler böyle sinirlendiği zaman ağzına ne gelirse söylerler. Yarın hiç birsey dememiş gibi davranmanı isterler. Ne yapacaksın mesafeni koyacaksın. Çözüm bu

Back