arkadaşlar teyzemle kavga ettik. Yeni eve taşınmıştı ben yardıma gidemedim hem evi uzak hemde mesai çalışıyorum işten çıkınca çok yorğun oluyorum. Yeni evliyim. Ağzından öyle laflar çıktı ki teyzen yok sil beni falan gibi başlayıp devam eden. bugüne kadar yaptığı bütün şeyleri başıma kalktı burnumdan getirdi. Ben onu rezil etmişim yardıma gelen arkadaşlarına.Sayfalarca mesaj atıyor hakaretlerle dolu. Ne edepsizliğim kaldı ne terbiyesizliğim. Şimdide hiç bişey olmamış gibi neden ben hep arıyorum sen aramıyosun diye sitem ediyor ama içimden gelmiyor dediği laflar çok ağır ben konuşmak istemiyorum. eşimin ailesine bile neler söyledi onlarda bunu duydu ve ben 10 aylık evliyim. sinirlenince ağzından çıkanlar öyle kötü ki eski yeni ne varsa söylüyor. ne hatır ne gönül dinliyor. bugün aramız iyi olsa iki gün sonra yine bi sıkıntı yapacak biliyorum.sizce ne yapmalıyım?
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
lütfen bana bi fikir verin
- Konu Sahibi undrzeo
- Başlangıç Tarihi