Lütfen bana akıl verin 😔

Mujde611

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
26
3
1
26
Tekrardan merhaba arkadaşlar belki denk gelmişsinizdir sürekli bu tarz da konu açtığım için malesef benim sırtımda ve belimde bulunan tüylerle başım dertte iğneli epilasyon için bir yere gittim ucuz diye ama çok kötü ilgisiz bir yer çıktı ve yarım bile olmadan orayı bırakmak zorunda kaldım şimdi size sorum başka bir yerde iğneli epilasyoncu buldum bana 1 saat uzaklıkta başka bir şehirde fiyatı malesef biraz yüksek dakika başına 3 bucuk TL sizce oraya gidip bu tüylerden ebediyen kurtulmalı mıyım yoksa ağda yapıp öyle mi idare etmeliyim lütfen bana akıl verin

Benimde kiz kardesimin belinde vardi hormon bozuklugundan dolayi erkeksi killardi. Aleksandrite candelaya 2 seans gitti tuyler inceldi. Internetten yazin makinaya bir bakim etrafinizda varsa ona gidin.

Benimde kiz kardesimin belinde vardi hormon bozuklugundan dolayi erkeksi killardi. Aleksandrite candelaya 2 seans gitti tuyler inceldi. Internetten yazin makinaya bir bakim etrafinizda varsa ona gidin.
Teşekkürler cevabınız için ama tüylerim çok ince lazer in göremeyeceği tipte malesef lazer işe yaramaz bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…