- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
arkadaşlar merhaba uzun süredir siteye giremiyordum çünkü şifremi unutmuştum :) benim bi derdim var dert değil aslında bi kaç ay önce arkadaşlarımın vasıtasıyla bir polisle tanıştım, mantık olarak girdim bu işe çünkü yoğun bir evlen baskısıyla karşı karşıyaydım...düşününcede yaş 26 artık zamanı gelmiştide nice insanlar görücü usulüyle evleniyolar mutlularda diye..çocukta hiç sıkıntı yok görüntü olarakta karakter olarakta abdestli namazlı boylu poslu ağır bir kişiliği var saygılı hürmetkar içe kapanık biri...aileler devreye girdi salı günü nişan yapılacak memlekette..kasımda da düğün istiyorlar çok aceleciler çocuk bekleyecek bir şeyimiz yok diyor haklıda aslında...ama ben bu fikre kendimi alıştıramadım bir türlü mideme kramplar girmeye başladı farkında olmadan dişlerimi sıkmışım...sanırım ısınamadım fazla ,hepi topu 3 kere yanıma gelebildi farklı şehirlerdeyiz..bu durumu annemlere anlattığımda çok tepki gösteriyolar çocuk oyuncağımı evleneceksin evlenmeden tanıyamazsın ben babanı mı tanıdım falan filan...şimdi sizden ricam beni rahatlatın ya da rahatlatmayın bana akıl fikir verin kendi durumlarınızdan bahsedin..özellikle eşini tanımadan evlenen arkadaşlar size şu an çok ihtiyacım var ..sağlıcakla kalın