• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana akıl verin lütfen...

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.065
598
37
arkadaşlar merhaba uzun süredir siteye giremiyordum çünkü şifremi unutmuştum :) benim bi derdim var dert değil aslında bi kaç ay önce arkadaşlarımın vasıtasıyla bir polisle tanıştım, mantık olarak girdim bu işe çünkü yoğun bir evlen baskısıyla karşı karşıyaydım...düşününcede yaş 26 artık zamanı gelmiştide nice insanlar görücü usulüyle evleniyolar mutlularda diye..çocukta hiç sıkıntı yok görüntü olarakta karakter olarakta abdestli namazlı boylu poslu ağır bir kişiliği var saygılı hürmetkar içe kapanık biri...aileler devreye girdi salı günü nişan yapılacak memlekette..kasımda da düğün istiyorlar çok aceleciler çocuk bekleyecek bir şeyimiz yok diyor haklıda aslında...ama ben bu fikre kendimi alıştıramadım bir türlü mideme kramplar girmeye başladı farkında olmadan dişlerimi sıkmışım...sanırım ısınamadım fazla ,hepi topu 3 kere yanıma gelebildi farklı şehirlerdeyiz..bu durumu annemlere anlattığımda çok tepki gösteriyolar çocuk oyuncağımı evleneceksin evlenmeden tanıyamazsın ben babanı mı tanıdım falan filan...şimdi sizden ricam beni rahatlatın ya da rahatlatmayın bana akıl fikir verin kendi durumlarınızdan bahsedin..özellikle eşini tanımadan evlenen arkadaşlar size şu an çok ihtiyacım var ..sağlıcakla kalın

Ah şu aileler yaaaa neden seni böyle bir duruma sokuyorlar ki.Tatlım sen hoşlanmıyor musun bu çocuktan? İçine sinmeyen bişiler mi var? Hemen resmiyet olmak zorunda mı, hani aileni en azından yaza kadar beklemeleri için ikna edemez misin?

Etrafımda çok insan var 3-4 ayda evlenip mutlu olan, iyi ki evlendim diyen ama onlar içlerine sindikleri, hoşlandıkları için evlendi. Eşlerini evlendikten sonra da sevenler var ama senin yaşın çok büyük değil ki neden bu kadar acele ediliyor.

Son düzenleme:
canım çocuğa bakınca dedim bu evlenilecek adam benim ailem değil acele eden onlar benimkilerde ediyorda onlarda yani iki aradayım...çok bi paylaşımımız olmadı şöyle yüzüne bakınca güven veriyor bu da bi his diyorum ama sanırım içim kıpır kıpır olmasını istiyorum sıkıntım bu onu görünce heyecana kapılmıyorum arkadaşlarım çok görüşemediğiniz için diyorlar...Allaha dua ediyorum ısınayım ona diye..yoksa herkes biliyo ya ben evlenemem karakterimde yok.ha bi evi çekip çeviririm allaha şükür ama bunca sene durunca ha bide özgürlüğe alışınca çalışıyorum memurum ne bileyim zor geliyo...benim ricam evliliğin güzel yanları ve eşlerini tanımadan sevmeden evlenip sonra sevenlerden veyahut tam tersini yaşayanlardan hayat tecrübelerini öğrenmek..inan olsun çok yönlendirici oluyor burdan daha samimi bir ortam bilmiyorum keza.

Canım bak benim bi ablam vardı eşiyle iki kere görüştü 3.de evlendi zaten şu anda çok mutlu, evlilik esnasında sevdi eşini., eşi çok iyi biriydi çünkü.Sana tavsiyem bol bol dua et teheccüte kalk mesela

inşallah canım benimde umduğum bu zaten , zamanla seveceğimi düşünüyorum,sadakatimden şüphem yok sağa sola bakacak biri değilim eşim diyip zaten kabullenicem içimde sevgiyi hissedeyşm alışayım yeter İnşaallah o da olacak..

Sen evlilik fikrine alışamamışsın arkadaşım bence acele etmeyin en az bir yıl daha tanı. Nişanlanın seneye düğün yaparsınız

uzun bir aradan sonra yazıyorum , evlendim yüzüğü taktığımda içimde ılık rüzgarlar esiyordu...Dileğim kabul oldu ve içim ısındı sevmeye başladım kısa bir sürede ona kendimi açtıkça aşık oldum ve evlendim...şimdi 12 günlük evliyim Allah muhabbetimizi bozmasın inşallah :)

Back