Lütfen bana akıl verin delirecem.

Şimdi şu konuyu başkasının başına gelmiş gibi okuyun sonra kendinize cevabı verin.

Şaka gibi...
Şu muamelenin çeyreğini görsem o adamı def ederdim ben.
Çoğu kişi de böyle düşünür eminim.
İnsan kendine biraz değer vermez mi Allahaşkına

yarıya kadar okudum, daha doğrusu birbirine küfür edilip barışılan, söz atılıp geri takılan bi ilişkinin devam etmemesi gerektiğini düşündüm ve yazının devamı ilgimi çekmedi.

İkiniz de tuhaf davranıyorsunuz birbirinize ve ilişkinize saygınız yok. Bu şekilde bir ilişki yürümez, boşa yormayın birbirinizi ayrılın en güzeli.

Sen deli misin ya birde affederim mi diye soruyor inanamıyorum adam seni zırnık sevmiyor küfür hakaret nedrn anlamiyorsun

Size ruhsal şiddet uygulayan birisiyle olmayın bırakın gitsin

Bak kuzum pesinde kosma arama cikma telefona! Baya baya bildigin seni ezdi basini dik tut ya hata yaptin diye intihar mi etcen? Sevgilin seni istemiyo diye manyaklascan mi? Yapma allah askina degmez üzülmeye basini dik tut ayni seyleri sürekli yapiyorsa sen bitir yoluna bak üzülme sakin o rezil adamin önünde

bence delirmişsin çoktan. bu kadar saçma davranışlara göz yummanın başka açıklaması yok. bir şeylerin ters ittiğini kendin anlayamıyorsan buradan birinin vereceği akıl da boşa gider bacım evlenin bence çok yakışan bi çift gibsiniz

Niye geçmişini böyle oldu şöyle oldu diye anlattın ki. Anlatmayacaksın kardeşim. Ona ne. Milletin ağzına laf vermeyeceksin. Kim olursa olsun. Bu herif de zaten beş para etmezin tekiymiş. Sal gitsin

Adam senin psikolojini bozmuş. bunun gibi bir manyaktan kurtulmuş biri olarak söylüyorum. kurtul bu manyaktan. Bunun gibi ruh hastaları önce seni sürprizlerle, muhteşem erkek oyunlarıyla kendine bağlar, sonra içindeki deliyi salıverir ne olduğunu şaşırırsin. şok psikolojisinden midir nedir ayrılamazsin da çünkü bir anda sevdiğin adamın yerine bambaşka biri gelmiştir. günden güne ozgüvenini emmeye başlar, kendini işe yaramaz, ondan başka kimsenin sevmeye değer görmeyeceği bi zavallı gibi hissedersin. adamın istediği de budur zaten. Ona bağımlı ezik bir kadın. Bu adamlar ancak öyle kadınlarin karşısında kendi cumhuriyetlerini kurabilirler ama gözleri de hep elde edemedikleri diğer kadinlardadir. sosyal medya ile pek alakaları olmaz, sözde hiç sevgilileri olmamıştır ve senin ondan önceki hayatında erkek sinekle bile muhatap olmuş olmanı istemez. allahım hepsi fabrikasyon sanki...

diyeceğim şu ki bu adamdan kurtul. Adam seni sevmiyor, adam ruh hastası ve seni de günden güne o tarafa çekiyor. şu an tek alternatifi sen olduğun ve onun her manyakligina rağmen yanında olduğun için hala seninle. bak ben yaptım oldu, sen niye yapamayasin?

Bu kadar şey anlatıp sonunda soru sormanız çok garip değil mi? Evlenin bence her kavgada geçmişi yüzünüze vursun. Size her dokunduğunda geçmişimi düşünüyor mu diye beyniniz yansın. Zamanla kendinize olan saygınızı tamamen bitirin. Sinin. İlerleyen dönemlerde dayakla taçlansın evliliğiniz.

Ya da bir daha dönmeyin. İçiniz rahat bir şekilde oh bir psikopattan kurtuldum deyip kutlama yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…