- 26 Nisan 2021
- 17
- -7
- 1
- 22
- Konu Sahibi Dertlikadinnn
Merhaba ablalarım, yaşıtlarım ve daha nice saygı duyduğum güzel kadınlar. Büyüklerimin ellerinden öperim öncelikle. Umarım sağlığınız ve keyifleriniz yerindedir. Allah hepinize iyilik versin. Ben 19 yaşında tesettürlü genç bir kızım. 15 yaşımda iken inanın aklımın tam ermediği ergenlik zamanımdan bahsediyorum size, Facebook üzerinden bir erkek arkadaşım oldu. Yanlış anlamayın, normal arkadaşım yani. Cinsiyetini belirtmek istedim. Benden bir yaş büyüktü. Yanlış anlaşılmasın lütfen hoppa bir kız değilim, değildim de. Öyle aşk meşk veya aklınıza gelebilecek kötü ve ahlaksız herhangi bir şey yapmadım asla. Sohbet muhabbet eder, şaklabanlık yapardık. Bilirsiniz aklım tam ermemişti ne yazık ki olgun biri değildim, en azından seçimler konusunda. Her neyse bu arkadaşım bana saçının rengini merak ettim, acaba atabilir misin diyerek ısrarda bulunmuştu ve atmadığım takdirde arkadaşlığını sonlandıracağını söylemişti. Diretmeme rağmen saçımın sadece bir tutamını kendi yüzümün veyahut kafamın gözükmeyeceği bir şekilde çekip atmıştım. Allah kahretseydi de beni atmasaydım keşke. Kendimi öyle kötü hissettim ki, yıllar geçse de üzerinden çok pişmanım yaptığımdan, kendimi kirliymişim gibi hissettim. Ağladım durdum, gecelerce yatamadım. Yıllar önceki şeyin azabını şimdi çekiyorum sanki. İçimi bir kötülük kapladı ki sormayın. Çocuktun diyorum kendime, en azından böyle teselli bulmaya çalışıyorum. Hatta hatalardan ders çıkarmak en mühim olanı diyorum. Şükürler olsun rabbime çok tövbe ettim, bugün iki gözüm iki çeşme oldu hatırladığım anda. Aslına bakarsanız iyi bakıyorum buna çünkü vicdan her insanda bulunmuyor. Hatırlayıp ne kadar pişman olduğumu, onun üstüne ne kadat ağlayıp göz yaşı döktüğümün anlamı aslen gerçekten iyi ve saf kalpli olduğumdur. Sizce basit bir dert mi ablalarım veyahut arkadaşlarım? Sizce kafamda mı büyütüp duruyorum yoksa gerçekten mühim bir mesele mi? Bana doğrusuyla iyi motiveler verebilir misiniz? Yorumlarınızı bekliyorum, çok teşekkür ederim şimdiden Allaha emanet olun sağlıcakla kalın