Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen bana akıl verin biraz uzun ama lütfen okuyunnnnnnn
- Konu Sahibi BANUSEN
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Forumda başka birşey ararken sizin başlığınızı gördüm ve size bişeyler söyleme ihtiyacı hissettim çünkü hata yaptığınızı düşündüm
bende 1,5 yıldır evliyim yolunda giden bi evliliğim var
erkeklerin hepsi aldatma potansiyeline sahip bi kere
bu kızda ...... teki anlaşılan . ailesinden bi terbiye almadığı babasının eşinizi aramasından belli.
kızla görüşmeyin kesinlikle sizi tekrar ararsa bi iş uydurun müsait değilim deyin şunu ekleyin zaten önemli birşey konuşmayacaktım o gün selam vermedin birşeye mi kırıldın merak ettim onu konuşacaktım bilmeden bişey mi yaptım deyin yada başka bişey bulun geçiştirin, ama sakın görüşmeyin derim.
aksi halde eşinizin kızla arasında birşey yoksa ve dediği gibi sadece sevdiği bir iş arkadaşıysa eşinizi daha çok ona itersiniz mahcup olup sizin söyledikleriniz için kendini affetme çabalarına girişir
sizin asıl probleminiz eşiniz aranızda geçen konuşmaları neden gidip o kıza anlatıyor? sadece o kız değil sizin problemleriniz neden 3. kişinin dilinde evliliğin böyle bişey olmadığını yaşananların aranızda kalması gerektiğini yoksa sizi yıpratacağını anlatın öncelikle .
eşinize bunun kıskançlık değil saygısızlık olduğunu, eşinizin size saygısızlık ettiğini anlatın. çünkü evlilkte bazı makul sınırlar vardır. iki tarafta o sınırları ihlal etmemelidir. bunu anlatın. evlilikteki bazı sınırlardan örnek verin sizin onun için yaptığınız bişeyleri örnek verin bunlara benzetin ondan istediğiniz fedakarlığı.
sizi üzen eşiniz, o ....kız ile muhatap olmayın bence. panik yapmayın yuvanız yıkılacak. bence %50 eşinizin sizi aldatıyor olma ihtimali. yüzyüze dinlesek daha düşük olacak belki.
umarım evliliğinizi kurtarırsınız
bu kızda ...... teki anlaşılan . ailesinden bi terbiye almadığı babasının eşinizi aramasından belli.
kızla görüşmeyin kesinlikle sizi tekrar ararsa bi iş uydurun müsait değilim deyin şunu ekleyin zaten önemli birşey konuşmayacaktım o gün selam vermedin birşeye mi kırıldın merak ettim onu konuşacaktım bilmeden bişey mi yaptım deyin yada başka bişey bulun geçiştirin, ama sakın görüşmeyin derim.
aksi halde eşinizin kızla arasında birşey yoksa ve dediği gibi sadece sevdiği bir iş arkadaşıysa eşinizi daha çok ona itersiniz mahcup olup sizin söyledikleriniz için kendini affetme çabalarına girişir
sizin asıl probleminiz eşiniz aranızda geçen konuşmaları neden gidip o kıza anlatıyor? sadece o kız değil sizin problemleriniz neden 3. kişinin dilinde evliliğin böyle bişey olmadığını yaşananların aranızda kalması gerektiğini yoksa sizi yıpratacağını anlatın öncelikle .
eşinize bunun kıskançlık değil saygısızlık olduğunu, eşinizin size saygısızlık ettiğini anlatın. çünkü evlilkte bazı makul sınırlar vardır. iki tarafta o sınırları ihlal etmemelidir. bunu anlatın. evlilikteki bazı sınırlardan örnek verin sizin onun için yaptığınız bişeyleri örnek verin bunlara benzetin ondan istediğiniz fedakarlığı.
sizi üzen eşiniz, o ....kız ile muhatap olmayın bence. panik yapmayın yuvanız yıkılacak. bence %50 eşinizin sizi aldatıyor olma ihtimali. yüzyüze dinlesek daha düşük olacak belki.
Forumda başka birşey ararken sizin başlığınızı gördüm ve size bişeyler söyleme ihtiyacı hissettim çünkü hata yaptığınızı düşündüm
Merhaba, şu sözünüz bence hiç hoş değil. "Erkekler aldatma potansiyeline sahip." İnanın erkek değil insan olan herkes kadın-erkek aldatma potansiyeline sahiptir. Siz bir bayan olarak erkeği farklı görürseniz (aldatma eğilimi olan olarak) emin olun, onlar bu boşluktan her zaman faydalanır.
İçimdeki her şey geçti biti, artık hissizleştim hiç bir şeye tepki vermem sanıyordum ama konunuzu okuyunca içimdeki yanardağ tekrar alevlendi sanki. Beynim uyuştu.........................
Sonunu hiç hayır görmüyorum bu yaşananların. Kızarsın diye sildim mesajları ne demek. Demek ki kızılacak bir şey yapıyorsun, bi işler çeviriyorsun arkamdan.
O *rusbunun sizinle konuşmadan afra tafra çıkıp gitmesi ne demek?
Eşiniz anlatıyor herhalde MUTSUZUZ, ANLAŞAMIYORUZ, BOŞANICAZ AMA MAL PAYLAŞAMIYORUZ, CINSELLIK BITTI, EŞİMLE TATİLE O İSTEDİĞİ İÇİN GİDİYORUM.... Kız da haliyle siz iş yerine gidince kızıyor hani siz kötüydnüz neden geliyor diye.......
Abarttın demeyin, bu küçük şeyleri anlamıyoruz konuduramıyoruz kocamıza ama sonrası...........
Bence eşiniz ya işini değiştirsin, ya da kızı işten çıkarttırın.
Bu işlerin sonu hayır değil...
Sonunu hiç hayır görmüyorum bu yaşananların. Kızarsın diye sildim mesajları ne demek. Demek ki kızılacak bir şey yapıyorsun, bi işler çeviriyorsun arkamdan.
O *rusbunun sizinle konuşmadan afra tafra çıkıp gitmesi ne demek?
Eşiniz anlatıyor herhalde MUTSUZUZ, ANLAŞAMIYORUZ, BOŞANICAZ AMA MAL PAYLAŞAMIYORUZ, CINSELLIK BITTI, EŞİMLE TATİLE O İSTEDİĞİ İÇİN GİDİYORUM.... Kız da haliyle siz iş yerine gidince kızıyor hani siz kötüydnüz neden geliyor diye.......
Abarttın demeyin, bu küçük şeyleri anlamıyoruz konuduramıyoruz kocamıza ama sonrası...........
Bence eşiniz ya işini değiştirsin, ya da kızı işten çıkarttırın.
Bu işlerin sonu hayır değil...
konuş bakalım neler olacak? Sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Bunun sebebini önce anlatmak istiyorum. Benim çok yakın bir arkadaşım evli bir adamla ilişki yaşadı. Ben bu tarz şeylere çok karşı olduğum için yaklaşık 3 ay bu ilişkiyi benden sakladı. Fakat bir takım şeylerden bunu farkettim. Ve ona sakin bir şekilde sen bu adamla sevgili misin diye sordum çok candan davrandım. Ve bana itiraf etti. O gün yaklaşık 3 saat onunla tartıştık ikna edemedim. Aramıza 1 ay kadar soğukluk girdi. çalıştığı şirkette tanıdığım biri facebook üzerinden konuştuğumuzda arkadaşımın bişeye moralinin mi bozuk olduğunu psikolojisinin bozulduğunu falan yazdı bana ama sebebini benim çocukluk arkadaşım olduğundan bana sordu. Bende bilmiyorum dedim. Sonra onu yalnız bırakmamam gerektiğini anladım. Düşündüm destekler gibi görünüp zamanla onu koparabilirim bu ilişkiden dedim kendi kendime kıyamadım. 1 sene sonunda onları ayırdım. Ben olmasaydım gene ayrılırlardı ama süreç daha fazla uzardı bunu da belirteyim. Işte bu süreç içinde gördüğüm bazı şeylerle sana yardımcı olabilirim. Mesela o adamın eşi de biraz şüphelenmiş ve bunlar biz iş arkadaşıyız adı altında örtbas ettiler. Benim arkadaşım bunların evine yemeğe falan gitmeye başladı o kadar samimi oldular. çocuklarını alıp sinemaya götürüyordu arkadaşım bildiğin bermuda şeytan üçgeni. Adam ikisinede yalanlar söylüyordu. Ama benim salak bunları göremiyordu. Bir gün kadın arkadaşıma, eşinin kendisinden bir çocuk daha istediğini söylemiş, yatak muhabbetlerine girmiş durup dururken. Benim kız sinir krizleri geçirdi çünkü adam ona karısıyla ayrı yataklarda yatıyoruz boşanacam ondan şu çocuk biraz daha büyüsün falan diyormuş.karım ruh hastası hayatı zindan ediyor bana falan diyor. E haliyle kadının arkadaşıma çocuk , cinsellik muhabbetlerini tutkulu anlatması (belkide bilerek yaptı) adamla arkadaşımın kavga etmesine neden oldu. Sana demek istediğim şu; bu kızla konuşurken sende böyle bir taktik yapabilirsin. Mesela şöyle diyebilirsin; "bana çok garip geldi bu olaylar sonuçta eşim çocuğumuz olsun bebeğimiz olsun diye bana yalvarıyor. Güvensizlik yaratan durumlar olduğunda bende tereddüt ediyorum. Aramızda kalsın lütfen ama geçen gün ağladı beni bırakırsan kendimi öldürürüm dedi bana" gibi sözleri araya sıkıştır bakalım kızın tepkisi ne olacak. Sonuçta aramızda kalsın diyorsun bakalım eşine söylicek mi? Bunlar söylenecek şey değil çünkü. Eşinin tavırlarından anlarsın söyleyip söylemediğini. Eğer aralarında gerçekten bir şey yok ise bir kız kadın kadına yapılan özel muhabbetleri gidip taşımaz hele bu tarz şeyleri hayatta söylemez. Bu konuda ne gibi bir yardım istersen yapabilirim. Karşı tarafın tepkilerini herşeyi ayrıntılı yaz bana mutlaka ben anlarım çok yakınımda yaşandı buna benzer olay çünkü.
slm cumartesi günü o kızla görüştük ben daha lafa girmeden benden özür dilemeye başladı bende onu dinledikten sonra gayet rahat bir tavırla mesaj olayı beni rahatsız etti ve babanın tavrı hiç hoş değildi dedim içimdekileri kızın yüzüne bir bir söyledim ve bir insan dışarıdan geliyorsa içerideki insanlar hoşgeldin demesi gerekir ben sırtı bana dönük ve hoşgeldin demeyen bir insana kusura bakma ama hal hatır sormam ayrıca bugüne kadar sana kötü bir tavır ve davranışım olmamışken tavrına anlam veremedim dedim kız eşim abi demeye başladı ve özür üstüne özür tamam dedim kıza ve eşime de ama aklım hala onlarda gizliden iz süreceğim bakalım elbet açık verirler eğer aralarında birşey varsa
Ben 2,5 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik hatta benimle evlenebilmek için çok sıkıntı yaşadı ailem evlenmemi istemiyordu çünkü benden 9 yaş büyük bekar bir üvey ablam vardı önce onun evlenmesi istediler eşimle bu duruma boyun eğmedik neyse çok mutlu bir evliliğim var aslında anlayışlı bir eşe sahibim fakat son zamanlarda aramızda bazı huzursuzluklar yaşandı nedeni eşimin iş arkadaşı.
Bayan iş yerine yeni geldiğinde eşime sordum nasıl biri iş konusunda vs. Eşimde bana güzel karakterini çok beğeniyorum yüzü güzel kendi güzel gibi laflar etmeye başladı ve abartılı bir şekilde övgü dolu sözler, sonra bende tanıştım kız hanımefendi birine benziyor ağırbaşlı filan fakat bende eşimin onu beğenmesinden kaynaklı negatif duygular hissetmeye başladım
eşimle yıllık izine çıkmıştık ve yıllık iznimizin ilk gününde bu bayan eşime msj atmış iki kere kendi aralarında mesajlaşmışlar bayanla ilgili daha önce eşimle birkaç kez tartışma yaşamıştık ona karşı bakış açımdan haberdardı kendisi , neyse ben normalde eşimin telefonunu karıştırmam ogün baktım eşim mesajları silmiş fakat iletim bilgisinden silmeyi unutmuş bu konuda onunla kavga ettik neden benden gizli iş çeviriyorsun diye bana mesajlarda birşey yok nasılsın tatil nasıl geçiyor diye sordu bende cevap yazdım dedi sana söylemedim çünkü aramız bozulsun istemedim dedi tatil bitti işe başladık bu arada o bayanın kız kardeşi eşine boşanma davası açtı ben yardımcı oldum birgün iş çıkışı yolda eve giderken telefonum çaldı arayan bayanın kardeşi benden eşimin telefon numarası istedi nedenini sorduğumda cevap vermeden telefonu babasına verdi kızıyla kavga ettiğini telefonla ulaşamadıklarını o yüzden eşimden yardım isteyeceklerini söyledi bende saygısızlık olmasın diye numarasını verdim eşimi de arayıp bilgi verdim sonra bu konuda da tartıştık bana kızla konuştuğunu kavga ettiğimizi bir daha ailesinin hiçbir konuda kendisini aramasın diye söyledim dedi. Bende konuyu kapattım 29 ekimde tatili fırsat bilerek eşim grip olduğu için onu bahane ederek haber vermeden iş yerine gittim kızda oradaydı ve bana hoşgeldin demeden odayı terk etti ve benden önce mesaisi bittiği için gitti giderken de konuşmadı benimle eşim bana döndü hatalısın yanlış davrandın neden konuşmadın onunla dedi bende konuşmayan kendisi bana hoşgeldin demedi ve odayı kendisinin terkettiğini söyledim sonra bana haklı olduğumu ama onun da bir açıklaması vardır dedi o gece tekrar bu konu ve daha önceki yaşananlarla ilgili kavga çıktı ve eşimin daha önce bana yalan söylediği ortaya çıktı nedenini sorduğumda (yani babasının beni aradığında eşimin kıza kavga ettiğimizi söylediği yalan çıktı ) ben seni orada yücelttim dedi ertesi gün kız eşime benden nasılsın diye sormamı beklediğini ben sormayınca onunda konuşmadığını söylemiş ve beni arayacağını söylemiş dün aramadı bugün bekliyorum ben kızla karşılıklı konuşmak istiyorum bu konuda ne yapabilirim?
Bu nedir ben anlamadım. Tehlikeli kokular alıyorım dikkat et
slm cumartesi günü o kızla görüştük ben daha lafa girmeden benden özür dilemeye başladı bende onu dinledikten sonra gayet rahat bir tavırla mesaj olayı beni rahatsız etti ve babanın tavrı hiç hoş değildi dedim içimdekileri kızın yüzüne bir bir söyledim ve bir insan dışarıdan geliyorsa içerideki insanlar hoşgeldin demesi gerekir ben sırtı bana dönük ve hoşgeldin demeyen bir insana kusura bakma ama hal hatır sormam ayrıca bugüne kadar sana kötü bir tavır ve davranışım olmamışken tavrına anlam veremedim dedim kız eşim abi demeye başladı ve özür üstüne özür tamam dedim kıza ve eşime de ama aklım hala onlarda gizliden iz süreceğim bakalım elbet açık verirler eğer aralarında birşey varsa
Evet en mantıklısını yap bunu sana baştan dedim. bişey konuşma bu konuları açma kapamış gibi yap. Ama gizliden iz sür, İlk bişey gördüğünde ispatlayacak konuma gelmeden ses çıkartma. Yinede böyle bir şey yoktur umARIM.