Lütfen bakkalara dikkat!!!

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
Hanimlar, ben eve yakin bir Türk bakkalindan daima alis veris yapiyorum. Her zaman son kullanma tarihlerini kontrol eden birisiyim, her nerde olursa olsun ama ögrendim ki bugün daha da cok dikkatli olmaliyiz...genelleme yapyiorum arkadaslar bakkallar hakkinda, hepsi öyle degildir muhakkak!! Bazi ürünler hala orda bakkalda tarihi gecmis olarak duruyor!!! hatta birgün bir ürün aldim ve tarihine bakmadim, kasaya gelince sahibi bakti ve bunun tarihi gecmis dedi. Bende hemen biraktim, diger baska bir ürün almak istedim ve bu ürünler kuru üründür, toz sekllinde, bunlara birsey olmaz, tarihi gecse bile kullanabilirsiniz dedi:1shok: Sasirdim, almadim...ama bugün pilav yapacaktim ve icinden böcükler cikti...ki 1 ay olmustur ben bakkaldan alali. Annemi aradim, annem dediki muhakkak tarihi gecmisti!!! bende farkina varmamistim, düsünüyorum acaba ben tarihine bakmamismiydim diye...iste böyle, artik oraya gitmem...böyle ürünler satiyorlarsa haram olsun...sizlerde lütfen cok dikkatli olun...sevgiler

evet bende bir gün kayinvaldem salca almis.tarihi gecik degildi ama hava almis üstü simsiyahti.geri gönderdim.Adam demis bu bozuk degil bakin simdi reyona geri koyucam nasilsa biri alir demis..oluyor böyle seyler dikkat etmek lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…