• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bakıp cevaplarmısınız

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
bn bu sene bro yönetimi sekreterlik 2 inci sınıfa geçtim bu bölümü bitirince 2yıllık medya iletişim bölümü okumak istiyorum bunun için tekrar össymi girmem gerekir lütfen bilgili olanlar cvplasın

evet tatlım medya bölümüde 2 yıllık ve açıköğretimde 2 yıllık bir bölümü bitirdikten sonra hazırlık sınıfı okuduktan sonra işletme ve iktisada giriş yapabilirsin sadece.medya bölümü istiyorsan yeniden öss ye girmen gerek

evet tatlım medya bölümüde 2 yıllık ve açıköğretimde 2 yıllık bir bölümü bitirdikten sonra hazırlık sınıfı okuduktan sonra işletme ve iktisada giriş yapabilirsin sadece.medya bölümü istiyorsan yeniden öss ye girmen gerek

hayır hazırlık okumadan diket geçiş yapabilir iktisat ya da işletmeye aöfden devam etmek isterse bu hazırlık bizi kapsamıyor cnm.

Aöf nin kabul ettiği bölümleri bitirince İşletme-İktisat,bazı bölümler için Çeko,Hazırlık okumadan doğrudan "lisans tamamlama" başvurulabiliyor mesela Halkla İlişkiler;ister Aöf mezunu ol ister örgün öğretim.Bazı bölümlerden mezun olanlar için Aöf "Lisans Tamamlamaya Hazırlığa" başvurabiliyorsun mesela Elektirik bölümü gibi.Hiç Aöf nin kabul etmediği bölümlerde de yeniden Öss ye girip tercih yapmak gerekiyor.Daha ayrıntılı bilgi için Aöf sitesi duyurular bölümü.Burdanda yeterli bilgiyi bulamazsan büroyu ara yada Aöf kursu veren bir yeri onların elindede listeler oluyor bölümlerle ilgili.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Back