LÜTFEN BAKİNNN KİZLAR

f-l-z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
574
241
103
44
En sin reglim 22 nisan idrar testi falan yaptim negatufti kan verdim az evvel sonuç 5.0 ama negatif dediler

Eklentiler

• 20200527_212456.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 54
5 çok düşuk bir değer degil ki yeni bat ne zaman belki geç döllenme oldu bilemedim yani niye negatif dediler

5 çok düşuk bir değer degil ki yeni bat ne zaman belki geç döllenme oldu bilemedim yani niye negatif dediler
Anlamadim bilmiyorum zaten oraya eksi işaretide koymuş anlamadim ya sonrami yukseliyor bu deger acaba bilemiyorum bilen varmi dedim acaba

Anlamadim bilmiyorum zaten oraya eksi işaretide koymuş anlamadim ya sonrami yukseliyor bu deger acaba bilemiyorum bilen varmi dedim acaba
Benim bildigim ve burada da çok denk geldim 5 ve üzeri pozitif kabul ediliyor ki 4 çıkıp daha sonra bu değeri yükselenler var forumda okudum insallah seninkide yükselecektir olumsuz düsünme bebeğin seninledir insallah

Inşallah canım ya inşallahh

Testi tekrarlamadan bilemezsiniz yani şüpheli bazı dr 5i negatif sayar ..kimisi 10 ve üzeri için gebelik sayar

Testi tekrarlamadan bilemezsiniz yani şüpheli bazı dr 5i negatif sayar ..kimisi 10 ve üzeri için gebelik sayar
Dr resmini attim.cuma gelin gorüselim diye yazmiş gec saat oluncada bisey yazamadim neden acaba anlamda veremedim hamile olabilirsinde demedi yokda demedi tuhaf

Pekı 2019 dada yaptırmıssınız ondada degerınız 5 cıkmıs yanliş gormedıtsem o zmn hamılemıydınız

Pekı 2019 dada yaptırmıssınız ondada degerınız 5 cıkmıs yanliş gormedıtsem o zmn hamılemıydınız
Ozaman dr bir hafta daha bekleyelim gec dollenme olmuş bu sonuçla anca 1 haftaliktir demisti ama simdi watsaptan sonucu yolladim direk cuma goruselim yazmıs anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…