• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN BAKIN

Meraba ben bi şey sormak istiyorum saçma gelebilir size fakat ben ciddi anlamda hafızamı kaybetmiş numarası yapmayı düşünüyorum insanları tanımanın en iyi yolu olduğunu düşünüyorum çünkü artık etrafımdaki kimseyi tanımıyorum oyunculukta sıkıntım yok her numarayı yaparım ama iş doktora binince o kadar testler falan temiz çıkacak acaba numara olduğu anlaşılır mı yoksa psikolojik olduğunu düşünüp o şekilde mi yönlendirirler
Testlerin temiz çıkar mı bilemiiiicem :) bu düşünce pek sağlıklı gelmedi bana

Testlerin temiz çıkar mı bilemiiiicem :) bu düşünce pek sağlıklı gelmedi bana

Zaten psikolojik olarak çöküntü durumum var iki sene boyunca her şey üst üste geldi ilaç kullndım yaşadığım stres midemde hasarlar oluşturdu ve nefes darlığı gibi iyileşme sürecimdeyim ama sadece insanları tanımak be doğru insanların yanında olmak için fazla uzatmicam zaten

Zaten psikolojik olarak çöküntü durumum var iki sene boyunca her şey üst üste geldi ilaç kullndım yaşadığım stres midemde hasarlar oluşturdu ve nefes darlığı gibi iyileşme sürecimdeyim ama sadece insanları tanımak be doğru insanların yanında olmak için fazla uzatmicam zaten
Bence tekrar bi doktorunla görüş.bu düşünceni ona anlat.. Biz değil o yardımcı olabilir sana zannımca

Bence tekrar bi doktorunla görüş.bu düşünceni ona anlat.. Biz değil o yardımcı olabilir sana zannımca

Ben kendimi ifade edemedim sanırım bu düşüncemde inanın küçük bir psikopatlık yok sadece ben her şeye çabuk inanan kanan biriyim insanların benim hakkında ne düşindüğünü anlamayıp sonradan çok kırıldım ve bundan sonra doğru insanlar yanımda olsun istiyorum çünkü artık kırılmaktan yoruldum gerçekten insanların tavırlarına yalanlarına bakıp bir kaç hafta sonra yavaş yavaş hatırlıyorum şeklinde bir şeydi ama sadece doktorda yapılan testler sıkıntı bir fikri olan var mı acaba

bence acilen bu düşünceden uzaklaş deneme bile. hem numara yaptığın bi şekilde anlaşılır hemde beyninle böyle oyunlar oynaman sakıncalı düşüncelere neden olabilir :S

Z
bence acilen bu düşünceden uzaklaş deneme bile. hem numara yaptığın bi şekilde anlaşılır hemde beyninle böyle oyunlar oynaman sakıncalı düşüncelere neden olabilir :S
Zaten bunu düşündüğümden beri bazı anılarım bulanıklaştı ama cidden doktor sıkıntısı olmasa iki hafta boyunca yapmayı düşünüyorum

pardon da bu şekilde insanları nasıl 'doğru' bir şekilde tanıyacaksınız çok merak ettim. Siz çevrenizdeki insanların bir maskesi olduğunu veya iki yüzlü olduğunu düşünüyorsunuz bunu 'ortaya çıkarmak' için aynı şeyi siz mi yapacaksınız yani? :KK70: siz ne kadar 'doğru' bir insansınız bunu düşündünüz mü? bu düşünce yapınızla belki onlar sizi tanıyıp hayatından çıkarsa daha hayırlı bir iş olur :) yaşınız kaç bilmiyorum ama maalesef hafıza kaybı sandığınız gibi bişey değil komik duruma düşmeyin bu şekilde :)

pardon da bu şekilde insanları nasıl 'doğru' bir şekilde tanıyacaksınız çok merak ettim. Siz çevrenizdeki insanların bir maskesi olduğunu veya iki yüzlü olduğunu düşünüyorsunuz bunu 'ortaya çıkarmak' için aynı şeyi siz mi yapacaksınız yani? :KK70: siz ne kadar 'doğru' bir insansınız bunu düşündünüz mü? bu düşünce yapınızla belki onlar sizi tanıyıp hayatından çıkarsa daha hayırlı bir iş olur :) yaşınız kaç bilmiyorum ama maalesef hafıza kaybı sandığınız gibi bişey değil komik duruma düşmeyin bu şekilde :)

Dediklerinize hak veriyorum fakat benim bunu yapmak istememin nedeni sevgiliddn ayrılma, arkadaş kazığı yeme vs değil. Çok daha değişik şeyler yaşadım ama şuan yazmak istemiyorum. Ve ben hala kimin ne olduğunu ayırt edemiyorum. Hafıza kaybının ne olduğunu biliyorum. Daha önce geçici olarak yaşadım.

Back