lütfen bakın ( resimli ) yardım edinn

bütün önerileri yazmışlar zaten baktınız olmadı tezgahın tamamını yağlayın en azından tek renk olur kirli gibi görünmez

Bk bu guzel fikir.
Zeytin yagini dok tezgaha beklet azcik sonra uzerinden gec. Tezgah paril paril parlar.

telleyip öyle binbir çeşit şey dökmeyin, rengini ve parlaklığını geçirirsiniz. zamanla kendi geçecektir.

Limonlada sildikten sonra en son hali resimde. Ama gecmiyo maalesef zamanla geçecek sanırım başka çaresini bulamadım (

Limon lekesinin çareside yağ, döngüye girer artık en iyisi bayram sonu kırdırmak olmadı üstbir bir tost makinesi filan koyarsan kapanır biraz

Aspirin kullan ben herseye kullanıyorum tezgah a fırına kiyafetlere koltuklara anında çıkarttr

Sanki kaplama gibi duruyor granit gibi degil hic...porcoZun cikaramadigi leke yok gibi birsey ama oraya ne yapar bilemem

bulaşık makinası parlatıcısıda bir çok lekeye ve tezgah üzerinde oluşan kireç lere iyi geliyor . ben kullanıyorum ne kireç kalıyor ne tortu nede leke tezgahımda granit deneyin isterseniz ama sonrasında tezgahı durulayın.

Merhaba. Şuan aynı durumu yaşıyorum. Temizleyebildiniz mi yağı mermerden bilgilendirirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…