bütün önerileri yazmışlar zaten baktınız olmadı tezgahın tamamını yağlayın en azından tek renk olur kirli gibi görünmez
cozum belli malesef yeni tezagahCiflede sildim domestoslada ama maalesef sonuç aynı( su lekesi bile belli oluyor. Çok sinir bozucu
Merhaba. Şuan aynı durumu yaşıyorum. Temizleyebildiniz mi yağı mermerden bilgilendirirseniz çok sevinirimMerhaba arkadaşlar.yeni eve tasindim. Ama bu mutfak tezgahı beni öldürdü. Az önce tezgahın üzerinde açma yaptım.Eki Görüntüle 1583948 Yağ lekesi çıkmıyor. Sanki emiyor tezgah yağı. Ne tezgahı olduğunu bilmiyorum. Haftalar sonra sile sile zamanla geçiyor ama ben hemen silince geçsin istiyorum. Yağ çözücü döktüm bulaşık deterjaniyla sildim yinede çıkmıyor. Benim gibi olan varmı. Nasil temizlenir bu tezgah lütfen yardım edinn bayramda geldi. : (((
Bunu nasıl yaptınız nasıl uyguladınız bilgi verir misiniz?Gecen arkadasin granit tezgahtan asetonla cikardik yag lekesini.
Bezi asetona bandirmistik yagli bolgeyi kaplayip beklettik yarım saat sonra sildi gecti. Yalniz siyah granitti gercek. Bu resimdeki tezgah cimstone olabilir.Bunu nasıl yaptınız nasıl uyguladınız bilgi verir misiniz?