lütfen bakın ( resimli ) yardım edinn

kxuxbla

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
104
66
Merhaba arkadaşlar.yeni eve tasindim. Ama bu mutfak tezgahı beni öldürdü. Az önce tezgahın üzerinde açma yaptım. Yağ lekesi çıkmıyor. Sanki emiyor tezgah yağı. Ne tezgahı olduğunu bilmiyorum. Haftalar sonra sile sile zamanla geçiyor ama ben hemen silince geçsin istiyorum. Yağ çözücü döktüm bulaşık deterjaniyla sildim yinede çıkmıyor. Benim gibi olan varmı. Nasil temizlenir bu tezgah lütfen yardım edinn bayramda geldi. : (((

Eklentiler

• IMG_20150715_121842.jpg
    181,7 KB · Görüntüleme: 658
CIF dok ve bulaşık teli ile iyice ovala. Aynı sorun bendede vardı dün gece temizlendi. Kolay gelsin

Granit tezgah .su lekesi bile anca kuruyunca geçiyor.yağı emmiş çıkması zor..domestos işe yarayabilir.

granit için özel temizleyiciler var onlardan alsanız?
Bir de pratik değil ama böyle işler için alta yağlı kağıt kullanabilrsniz. Yine de geçer mi bilmiyorum.

sakın tellemeyin. üzerindeki parlaklığı alır... granit bu. ıslandığı zaman bile rendi koyulaşır. bundan sonra üzerinde çalışacağınız zaman yağlı kağıt üzerinde falan çalışın. ya da sinide falan... bir süre sonra kendi kendine geçecektir...

Ciflede sildim domestoslada ama maalesef sonuç aynı ( su lekesi bile belli oluyor. Çok sinir bozucu

Benim daha köklü bir çözümüm var. Tezgahı kırdır at yenisini taktır.
Bayram öncesi cif kullanmayı deneyebilirsin tabi.

Bu ne böyle ya her seferinde onu ser bunu koy can mı dayanır? Mutlaka dalgınlıkla veya misafir aracılığıyla leke oluşacaktır.

Bir limonu ikiye bölüp yağı emen bölgeye koy, bırak. Asit normalde bu tarz tezgahlara faydalı değildir, fakat onun incebi sınırı var. Limonunasidini emer tezgah, bu yağı dışarı çıkarır, o anda yıkayıp durularsan ikisinden de kurtulursun, takriben yarım saat.

Bizde de var bu sorun silince falan gecmiyor kendiliginden gecmiyor ama limon bir arkafasimizin yazdigi gibi ise yariyor beyazlatiyor sonra cikariyor

Ciflede sildim domestoslada ama maalesef sonuç aynı ( su lekesi bile belli oluyor. Çok sinir bozucu
Çamaşır suyu ve tursil canım saf çamaşır suyu ama domestos filan değil ikisini karıştır köpürüyor zaten dok ve bekle

Biraz önce bir limonu 2 ye bölüp iyice surttum suyuyla beraber. Bekliyor şuanda birazdan silicem bakalım ne olacak?

Iyice kurula sonra bulasik deterjanini sur ustune bi yarim saat beklet sonra kaynar su dok ustune sil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…