Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yatağın başında ve ayak kısmında çok kolay katlanıp açılan bir parça var katlanınca ayaklar yere değiyor normal sabit oluyor.o aparatları açınca bayaa sallanan beşik oluyor.bu yönde iyi bence.
bende çok araştırdım sonunda park yatakta karar kıldım.çok yakın arkadaşımda var gerçekten rahat ve kullanışlı..gördüğüm birçok karyoladanda geniş oluyorlar...daha emniyetli olduğunu düşünüyorum..zaten nasipse 5-6 aylıkken taşınacağız hiç mobikya işine girmeyeceğim...
canım kesinlikle sevibebe nin park yatagını öneririm.aynı zamanda içine sevibebenin kendi viskon yatagını da al üstelik fiyatı da uygun çok memnun kalırsın bebegim 5 aylık oldu yatagındayken çok güzel uyuyor.şu an sehir dışındayım ve yatagı yanımda getirdim çünkü katlanınca küçücük kalıyor renkleri de çok güzel tavsiye ederim
Kızlar bende kraftın park yatağını aldım. 70-110 ebatında. uzun süre yatabilir diye geçiyor ama tecrübeli annelere göre bebekler hareketlenince alt katta yatmak istemiyorlarmış. Özellikle erkek bebekler yatmayı red ediyormuş. Ben bebek odası yapacak yerim olmayınca park yatak tercih ettim. Ama fırsatın varsa en güzeli oda yapmak. Senle aynı odada kalacağı zamanlar içinde uygun bir park yatak yada beşik almak.
park yataklara illa uyku seti şartmı nevresim takımı yeterli olurmu.birde nevresim takımını illa park yataklara göremi almalıyız yoksa normal takımları kıvırarak kullansak olurmu.
craft ın 504 modelini aldık kurduk yerine koymak iiçin kaldırdığımızda kendi kendine toplandı servisi aradık bu craftta oluyo normal dedi bana inandırıcı gemedi mekanizmanın bozuk olduğunu düşünüyorum sizde aynı problemi yaşadınız mı yardımcı olursanız sevişnirim.