lütfen bakın park yatak

canxoxzxuxm77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
76
0
86
İstanbul
arkadaşlar 26 haftalık hamileyim dün chico lullaby lx park yatak aldım 70x100 cm sizce kaç yaşına kadar kullanabilirim daha büyük ölçülerde mi alsaydım...bu ürünü kullanan var mı aranızda?siz hangi ürünleri tercih ettiniz...karyolalar daha mı kulllanışlı yoksa 15 gün içinde değiştirebilirim...lütfen fikir verin

canim ben abd de yasiyorum o tarz yataklarin kreslerde kullanilmasi yasak burda, bebegi onda uyutmak yani, sadece uyanikken tutman oneriliyor, o yataklar otomatik semsiye gibi kapandiklarindan cocuk uyurken kapanma riski varmis, hatta bir vaka olmus ondan sonra yasaklamislar kreslerde, bilgin olsun

bende baştan çok kararsız kaldım ama bence karyola daha iyi.ama ilerde karyola alırım dersen sen bilirsin.bana sanki heran katlanacak içinde bebeğim kalacak gibi geliyodu.

içinde kalın bir yatak, demir çubuklar ve yatağın kendi pedi var bana katlanmaz gibi geliyor hatta biz katlarken bile baya uğraşıyoruz. ben de ahşap karyoladan korkuyorum bebek kendini atıvericek gibi geliyor, derin modelleri de var ama hepsi öyle değil sanırım

canım bızdede kraft park yatak var 70 -102 3 yasına kadar yatabılır demıslerdı gayet rahat cok memnunum ahsap besıkte var ama artık hareketlendı kızım bu nedenle en ıyısı park yatak.
Katlanırmı bılmıyorum hıc dusunmemıstım cunku bız bıle zor katlıyoruz en altında sert bır pedı var o mekanızmayı tutuyor sanırım ustundede yatak var sanırım kapanmaz

canım ben de var aynısı kızım 7-8 ay rahat yattı ama sonra dönmeye başlayınca eni dar geldi rahat edemedi,alt katı hiç kullanmadım,şimdi 11 aylık sayılır,artık yatırmıyorum ona,yer yatağı yaptım,onda döne döne rahat yatıyo,bütün karyolaların eni bi yerden sonra yetmiyo,çok dönüyo çünkü çocuklar,bence geri verme kullan piyasadaki park yatakların iyisi çünkü,çok kullanışlı,kapandığı falan da yok çok sağlam,yine de sen bilirsin...

hayırlı olsun öncelkle yatağın ben de kraftın bi modelini aldım 70-120 ölçüleri çoğu mobilya beşikten daha geniş 3-4 yaşına kadar yatabiliyolarmış bebişler kurduysan görürsün bence çok kullanışlı ve geniş bi secenek

merhaba bizde bu yataklardan almak üzereyiz ama alma nedenimiz kızımın sallanarak uyumaya alışmış olması.ne yapabiliriz nasıl bir beşik alalım derken bu ürünlere rastladık özellkleri hakkında okurken sallanabilir diyordu resimlerden anlaşılmıyor ama nasıl mekanizmaya sahip olduğu .kullanan arkadaşlardan ricam beşik görevi görüyor mu hızı yeterli mi siz kullanıyor msunuz bu özelliğini kısacası önerir misiniz?değilse normal bir beşik bakayım diyorum.

bende oyun parkı almayı düşünüyordum ve araştırınca arkadaşın aldığı chicconun park yatağını almayı düşündüm sallanma özelliği yazmıyordu siteye telefon açtım aklınızda bulunsun chicconun hiçbir park yatağı sallanmıyormuş bazı annelerde bana bazı çocuklar sallanmadan uyumuyor belli olmaz istersen sallanır bir park yatak al dediler bende vazgeçtim hala satın almadım birde genelde geniş al dönmeler başlayınca orada yatmak istemiyor park yatak dar olunca dediler

isterseniz araştırın ama ben çok araştırdım comfy delux park yatak 2008 diye bir ürün var bebefix.com da 129 fiyatı
özellikleri
oyuncaklı tente
alt açmalı - alt açmanın üzerindeki minder çıkarılabilir ve yıkanabilir
hamaklı yani 2 kat yatak
titreşim müzik ışık
fermuarlı giriş kapısı
2 bölümden oluşan malzeme rafı ve çift bölmeli oyuncak torbası
frenli tekerlekli ve çift emniyetli
sallanabilme
cibinlik
sevimli baskılar
ölçülerde 113*80*76 cm
aynı sitede ek yatak isterseniz ki genelde alın diyorlar 35 ytl

biz babycenterden aldık bebegımın karyolasını boyutu 85-185 baya buyuk bı yatak derınlıgınede cok derın ben cocugu yatırırken bıle zorlanıyıroum mesela
derın olması cok onemlı cunku oglum artık tutunup kalkmaya basladı karyolaının kear kısmı zaten oglumun boyunda yanı kalkamıo aglıyo
park yatagı cok uzun bı sure kullanamazsın sana karyola onerırım cocugun bıraz buyudugunde bızım aldıgımız karyola 14+ kullanılabılıyor yanı bebısımın ılkerıkı boyuna baglı yatagı kullanabılmesi

Ben oğlumu hala beşikte yatırıyorum. Chicco'nun lullaby model karyolası ise katlı koridorda yatıyor. Çünkü Çınar sallanmaya alıştı Asla park yatakta yatmıyor. Bende beşiğe sığmayınca ne yaparım diye kara kara düşünüyorum. Mekanizması sallamıyor sadece müzik çalıp titreşim yapıyor, bide lambası var. Bebeği içine yatırıyorsun yatağın otomatiğe alınca bebek kıpırdayınca o da yatağı titretip ninni gibi müzik çalışıyor. Beşik gibi sallandığı yok. Keşke hemen almasaydım bende. Nasılsa beşikte yatıyordu. Ben aldığımda Çınar 45 günlüktü. Çok pişmanım. Çok memnun kalan arkadaşlar var. Kuzenim hala oğlunu onda yatırıyor. Bu bebeğinin ne kadar sallanmayı sevdiğine bağlı. Benimki ciddi sallanmayı seviyor. O yüzden titreşim onu kesmiyor.

xeno malesef bizde de titreşim kesmedi hatta yatağı da bir süre sonra sevmedi içine yatırınca ağlıyor oyuncaklarla filan oyalanıyor bir süre. sallanma özelliği olan jenny park yataktan aldık biz.sallanırkende haşur huşur ses çıkıyor. alt kata henüz geçmedik belki ozaman anlamlı olur bu yatak şimdilik kaldırdım ben.şirin bir şey,alt açma bölümü iyi ama bizde de pek işe yaramadı.

Güle güle kullanın. Peki beşik gibi sallanıyor mu???

merhabalar ben şu an 6 yaşında olan kızım için kraftın park yatağını almıştım 2 katlı sallanabilen özellikteydi ayrı bir aparatı vardı takılıp çıkartılabilen ayak kısmına takılıodu sallansın diye ama hiç ihtiyacım olmadı.

en mühimide hareketlendiğinde emeklemeye falan başladığında çok işime yaradı içim çok rahat bir şekilde mutfağıma gidip yemeğimi yapıyorum biliyorum çünkü emniyette eline benim verdiğim oyuncaklar dışında bişiy alamazdı düşmezdi yani tüm tehlikelerden uzaktı hatta ağlatarakta olsa kendi kendine uyumaya alıştırmıştım uykusu gelince alıyordum tüm oyuncaklarını veriyordum yastık odadan çıkıyordum bi oyana bi buyana ağlaya zırlaya uyuyordu 15 gün sonra kendi kendine sallamadan uyumaya başlamıştı bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…