- Konu Sahibi canxoxzxuxm77
-
merhaba bizde bu yataklardan almak üzereyiz ama alma nedenimiz kızımın sallanarak uyumaya alışmış olması.ne yapabiliriz nasıl bir beşik alalım derken bu ürünlere rastladık özellkleri hakkında okurken sallanabilir diyordu resimlerden anlaşılmıyor ama nasıl mekanizmaya sahip olduğu .kullanan arkadaşlardan ricam beşik görevi görüyor mu hızı yeterli mi siz kullanıyor msunuz bu özelliğini kısacası önerir misiniz?değilse normal bir beşik bakayım diyorum.
merhaba bizde bu yataklardan almak üzereyiz ama alma nedenimiz kızımın sallanarak uyumaya alışmış olması.ne yapabiliriz nasıl bir beşik alalım derken bu ürünlere rastladık özellkleri hakkında okurken sallanabilir diyordu resimlerden anlaşılmıyor ama nasıl mekanizmaya sahip olduğu .kullanan arkadaşlardan ricam beşik görevi görüyor mu hızı yeterli mi siz kullanıyor msunuz bu özelliğini kısacası önerir misiniz?değilse normal bir beşik bakayım diyorum.
xeno malesef bizde de titreşim kesmedi hatta yatağı da bir süre sonra sevmedi içine yatırınca ağlıyor oyuncaklarla filan oyalanıyor bir süre. sallanma özelliği olan jenny park yataktan aldık biz.sallanırkende haşur huşur ses çıkıyor. alt kata henüz geçmedik belki ozaman anlamlı olur bu yatak şimdilik kaldırdım ben.şirin bir şey,alt açma bölümü iyi ama bizde de pek işe yaramadı.
Güle güle kullanın. Peki beşik gibi sallanıyor mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?