Düşük yapıyor olabilirsiniz doktora görünün acilenKızlar lekelenme geliyordu 3 gündür wc ye çıkınca kan akmaya başladı ne demek oluyor bu ben acile gidiyorum kese görünmüyor diyorlar 2 gün bekle diyorlar ben anlamadım niye kanama oluyor lütfen bişey diyin napacağımı şaşırdım
Hcg değerleri nasıldı canım takip ettin mi artışlarıKızlar lekelenme geliyordu 3 gündür wc ye çıkınca kan akmaya başladı ne demek oluyor bu ben acile gidiyorum kese görünmüyor diyorlar 2 gün bekle diyorlar ben anlamadım niye kanama oluyor lütfen bişey diyin napacağımı şaşırdım
Canım kanaman varsa hiç bekleme hemen gitKızlar lekelenme geliyordu 3 gündür wc ye çıkınca kan akmaya başladı ne demek oluyor bu ben acile gidiyorum kese görünmüyor diyorlar 2 gün bekle diyorlar ben anlamadım niye kanama oluyor lütfen bişey diyin napacağımı şaşırdım
Cumartesi 516 idi pazar 640 çıktıHcg değerleri nasıldı canım takip ettin mi artışları
Yarın tekrar hcg baktırman lazım canım şimdi kese görünmez ancak hcg ye bakarak doktor yorum yapar. Geçmiş olsun yerleşme kanamasıdır inşallahCumartesi 516 idi pazar 640 çıktı
Nasıl oldunuz ?Kızlar lekelenme geliyordu 3 gündür wc ye çıkınca kan akmaya başladı ne demek oluyor bu ben acile gidiyorum kese görünmüyor diyorlar 2 gün bekle diyorlar ben anlamadım niye kanama oluyor lütfen bişey diyin napacağımı şaşırdım
Merhaba hcg de artış olursa ve kanamanız devam ederse dış gebelik olabilir. Rahim yerine tüplere ya d a başka bir yere yerleşmiş olabilir. Anormal ağrınız ve kanamanız dinmezse mutlaka geç olmadan gidin. Çok geçmiş olsunCumartesi 516 idi pazar 640 çıktı
Betam cumartesi günü 540 çıkmıştı ertesi gün 610 dün gittiğimde 420ye düşmüş . Düşük yapmışsın çocuk tutunamamış dedi doktor .Nasıl oldunuz ?
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsunPco hastası oldugum için mi böyle oldu acaba 9 aydır korunmuyoruz ilk defa gebelik oluştu . Allah hayırlısını nasip etsin ama çok üzüldüm .
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsunYerinde olsam takipte bulunurum bi doktor kontrolünde bebek düşünürüm belki öncesinde ilaç kullanman gerekebilir. Sonuçta hamile kalabiliyorsun. yumurtlama günlerini de takip edebilirsin. Yani takma kafana çoğu kişide düşük olabiliyor kafanı ona odaklama. İnşallah ikinci denemenizde güzel sonuçlar alırsınız