• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen bakin hamileyim teste gore

Alin lina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
164
281
33
42
Teste bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG-20160118-WA0004.jpg
    IMG-20160118-WA0004.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 125
Tebrikler saglıklı sıhhatli gelsin[/QUOTE

Tesekkur ederim ama cok endiseliyim..grip olmustum..ilac igne kullandim..son adetim 12 aralikti.19 umda iliski oldu..25 cok hastalandim igne oldum..ve bi suru ilac aldim.astim suphesiyle kortizonlu ilac verdi doktor..bir kac tane ictim..gogus flimi cektirdim..yaa allahim umarim kmtu bisey olmaz...moralim cok bozulduu offf

Hicbir sey olmaz canim herkes bu sekilde yakalaniyor hamilelige sonuçta bilemiyoruz hamilemiyiz degil miyiz. Ilk aylarda oyle bir korunuyor ki bebekler Allah oyle bir koruyor ki merak etme hicbir sey olmaz.

Hicbir sey olmaz canim herkes bu sekilde yakalaniyor hamilelige sonuçta bilemiyoruz hamilemiyiz degil miyiz. Ilk aylarda oyle bir korunuyor ki bebekler Allah oyle bir koruyor ki merak etme hicbir sey olmaz.

cok tesekkur ederim..icim rahatladi biraz..calisiyorum cok izin aldim bu ara..cumartesiyi bekleyip doktora gidicem..insallah iyi bir haber alirim

Back