Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama dönemimdeyim şeffaf uzayan bi akıntı geliyor bir kaç gündür boşalma farklı bi yere oldu ama sürtünme sırasında gelen zevk suyundan korkmalı mıyımGerek yok bence o sekilde hamilelik gerceklesmez
Hayir.bu sekilde gebelik imkansiz gibi bisey.Yumurtlama dönemimdeyim şeffaf uzayan bi akıntı geliyor bir kaç gündür boşalma farklı bi yere oldu ama sürtünme sırasında gelen zevk suyundan korkmalı mıyım
Bu tarz başka bi sitede biri beni fazlasıyla korkuttu ebeyim böyle gekip hamile kalanlar var diyerekHayir.bu sekilde gebelik imkansiz gibi bisey.
Yok canim ya inanma sen onlara.hamile kalmak.o kadar kolay deilBu tarz başka bi sitede biri beni fazlasıyla korkuttu ebeyim böyle gekip hamile kalanlar var diyerek
Zevk suyundna kalınır mı peki?Ooooo yok artık
Ordan akacak oraya girecek...
Göbek deliğinden geçişi mümkün değil zaten
Bu kadar korkuyorsan kondom kullanın
Korktum sonuçta zamanı geri alamayız risk yok mu diyorsunuz yaniElla değil aklını kullan. Biraz da prezervatif tabi ki.
Mune , arkadaş korkuyor bir bakar mısınız?Korktum sonuçta zamanı geri alamayız risk yok mu diyorsunuz yani
Bu ne yani şimdiMune , arkadaş korkuyor bir bakar mısınız?
1aydır ne adeti ne sevişmeyi ne korunmayı çözememiş. Yaşını eş geçiyorum.
Yumurtlama hesaplamadın şeffaf uzayan akıntım geliyo o yüzden yumurtlama dönemimdeyim dedimActigin konulara baktım hep bir korku bi stres
Evet zevk suyunda sperm olur
Her ay bunu arastiracagina ya korun ya yapma. Yaşın küçük değil mi senin derdin ne???
Ayrıca yumurtlama hesaplama o günün dışında da hamile kalabilirsin
Ya şimdi hamileysen ne yapacaksın
Ella içmeli miyim diye soruyorumYahuu cocuk oyuncagi degil bir bebegin hayati kimse annesini secemiyor malesef... yasin kucuk belli ki hamilelikten korkucagina biraz yaptiklarini sorgula yazik genclik nereye gidiyor
..
Tut ki hamilesin kurtaj mi olucaksin ??