• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Bakın Diyet sonrası bunu yaşadınız mı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
arkadaşlar yaklaşık 2 yıl önce diyet yaptım 5-6 ay kadar ama sıkı diyet spor derken 13-14 kilo verdim ondan sonra hayatım düzene girmedi saçlarım inanılmaz şekilde döküldü benim gibi bu sorunu yaşayanlar var mı inanın çok merak ediyorum ,saçlarımda azalma var sizinde böyle sorununuz olduysa tekrar eski saçlarınıza kavuştunuz mu?
çok ihtiyacım var duymaya.

bende zamaninda diyetle,yaklasik bir senede 21 kilo verdim,
ama boyle sorunlarla karsilasmadim,cok sukur,
fakat anladigim kadari ile sen cok sagliksiz bi sekilde kilo vermisin ve simdide faturasini oduyosun,,,dogrumu anlamisimyerimseniben

benim bi tanıdığımda evleneceği zaman çok hızlı ve sağlıksız kilo verdiği için saçları dökülmüştü hemde çok fazla.ama ondan sonra hamile kaldı filan derken şimdi 2.çocuğunu doğurdu ve saçları gayet güzel görünüyor. tabi herkesin bünyesi farklıdır ama hızlı ve sağlıksız kilo vermek çok tehlikeli...

valla arkadaşlar sağlıksız bir diyetti doğru beşi bir yerde çayları içtim sabah öğle akşam 3 ay boyunca acaba ciğerlerime mi dokundu bilmiyorum 3 dermatoloğa gittim çözüm bulamıyorlar kanım düşük ve çıkmıyor sadece benim yaşadığım durumu yaşayıp tekrar eski saçlarına kavuşanlardan bir umut bir söz istiyorummm

senin bundan sonra yapman gereken çok sağlıklı beslenmek.kalsiyum protein açısından özellikle çok dikkat et.bizim tanıdığın saçları eski haline döndü.tabi o zayıf halinden 20 kilo fazla şu anda.sende ne etkili olur bilemiyorum.inşallah seninde saçların bi an önce eski sağlığına kavuşur.

ben de yaşadım tatlım.. ilk üç ay 20 kiloya yakın verdim.. sağlıksız beslenmiyodum diyette ama herşeyden çok az yiyodum.. bünye kaldıramıyo gibime gelmişti ve diyeti kesip normal beslenmeye başladım.. dökülmesin diye saçlarımı taramıyodum bile.. sonra hem kilomu sabitledim vücut alıştı hem de deli gibi dökülme durdu..yavaş yavaş veriyorum artık kilomu.. 2 aydır aynı kilodayım benim diyetim baya yavaşladı =D bi 10 kilo daha var vermem gereken

sağlık gibisi yok gerçekten çok kilolu değilim boyum 1.75 kilom da 80di ama 66.küsürlere düştüm derken iyi beslencem saçlarım için derken kan ilaçları iğneleri çinkolar 74 olmuşum bu kilomda hep kalsam şu an çok iyiyim ama saçlarımı geri kazanmak istiyorum allah daha beter sıkıntı vermesin ama psikolojimi çok etkiledi 2 yıldır dökülmesi.dün saçlarımı küt kestirdim çok hoşuma gitti toparlandı sanki saçlarım belimdeydi zaten iyi oldu

başka kimse yok mu merak ettiğm sadece şu diyetten sonra dökülen saçlarına kavuşan var mıı:sinifsinif:

kaç ay geçti üzerinden canım zaten 4 aydan önce bekleme sarmısak yağı sür saç dibine sonra saf zeytin yağı sürbir sürü kür var dökülmesi durduysa bunları uygulayabilirsin durmadıysa ofena

kaç ay geçti üzerinden canım zaten 4 aydan önce bekleme sarmısak yağı sür saç dibine sonra saf zeytin yağı sürbir sürü kür var dökülmesi durduysa bunları uygulayabilirsin durmadıysa ofena

1.5 yıl geçti canım ona üzülüyorum yaa
ama ilk gün ki gibi olsa tutam tutam kel kalırdım belki azaldı dökülmesi ama yine dökülüyor ve seyrekleşti diplerim allaha şükür seyrek değil ama 2 gün saçımı yıkamayım sönüyor az kalıyor eskisi gibi hiç değil.
seyrek kalıp saçı gürleşen insan hiç yok mu ya bunu düşünmeden yapamıyorum.

yokmu arkadaşlar ya diyet yapınca saçları seyrekleşip sonra gürleşen allah rızası için varsa yazın.

yokmu arkadaşlar ya diyet yapınca saçları seyrekleşip sonra gürleşen allah rızası için varsa yazın.

Selam arkadasım
sana tavsıyem siirtin BITTIM diye bır sabunu var ınternette bunu satan sıteler var araştır dogal bır ürün saç için birebir onu kullan

bende ibrahim saraçoğlunun sitesinde gördüm lavanta kürüne ona başladım. 750 ml kaynayan içme suyuna(klorsuz) 1 tatlı kaşığı lavanta ekliyosun 5 dk kaynat. demle.sonra ılıyınca temiz saça dök 30 dkka beklet ve de durula.dökülme durana kadar haftada 4 kere yap sonra haftada 1-2 kere yap. ben 2 kere yaptım daha inanılmaz iyi geldi.

bende diyet yapıyorum ve benimde saçlarım dökülüyor :(boshayallersmile

merhaba, size tavsiyem aktardan yada eczaneden çam terebenti alın bunu kulladığınız şampuana 20 damla ekleyin.Ayrıca haftada bir kez az bir şekilde direk saç diplerine uygulayın kesinlikle hem dökülmesi duracak hemde saçınız gür olacak ben bunu hep kullanırım.

canım, sana en büyük tavsiyem saçlarının dökülmekte olduğunu düşünmemen. bak, zor gelecek belki ama inana değişimi göreceksin. her sabah uyandığında, saçlarının her geçen gün daha da güzelleştiğini, gürleştiğini düşün. benim arkadaşımda da bende d eişe yaradı bu. ikimiz de farklı sebeplerden dükmüştük saçları. ama "secret" işe yaradı. googleda ara istersen .iyi düşün iyi olsun.

onun dışında verebilirsem buradan link vereceğim. onu da yap. dur bi uğraşayım.

Konu sahibi uzun zamandır uğramamış ama diyette ekmeği kestim diyenlerde daha çok görülüyor.

uzun zamandır uğramamış evet ama yinede yazayım bende bu yaz haziran gibi diyete başlamıştım tabi çok sıkı bir diyetti 68 kilodan 3 ayda 54 e falan düştüm şimdi 48 kiloyum saçlarım çok kalın telli ve gürdü ama saçlarım 2 avucumun toplamı kadar dökülüyordu taradığımda doktora gittiğimde 10 tüp kan aldılar her testi yaptırdım birşey çıkmadı. saçlarla ilgili uzman pantogar önerdi sadece 1 kutu almıştım saçlarımdaki dökülme 1 ay kullanınca kesildi fakat herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilmem şu an ufak ufak saçlarım var erkek saçı gibi çıktılar ama saçlarım çok güçsüz o ayrı priorini araştırdım ilk o da iyi diye onu almak istemiştim şimdi güçlensin diye 2 kutu daha önceden işe yaradığı için pantogar aldım umarım yararım dokunur... :kedi:

Back
X