Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence alerji gibi biran önce doktora götürün benceBayanlar 42 günlük bebeğimin göbeğinde bacaklarında sırtındaydı tarz minik sivilce gibi şeyler çıktı sizce sebebi nedir ?
Konuyu ben de takip edeyim. Benim kızımın da yüzünde çıktı önce, sonra da biraz göğüs bölgesine yayıldı. Doktor isilik dedi, herhangi bir krem vs vermedi. Ben çocuğu ince giydiren biriyim aslında, sadece zıbın+tulum şeklinde tek kat düşünebiliriz ama benim kız “yangın Ayşe” diyorum ben. Ne şapka taktırır ne de eldiven, soyunurken bayılır giyinirken kıyamaet koparır. Yani nasıl isilik çıktı bilmiyorum, annem de çocuğu öpüyorsunuz ondan olmuştur dedi. Şimdi krı koca öpmeyi de bıraktık bakalım. Bizim de kontrolümüze 20 gün var daha.Bayanlar 42 günlük bebeğimin göbeğinde bacaklarında sırtındaydı tarz minik sivilce gibi şeyler çıktı sizce sebebi nedir ?
Polar giydiriyor musunuz yada battaniye kullanıyor musunuz? %100 pamuklu kullanın hatta organik pamuklu imkanınız varsa.Konuyu ben de takip edeyim. Benim kızımın da yüzünde çıktı önce, sonra da biraz göğüs bölgesine yayıldı. Doktor isilik dedi, herhangi bir krem vs vermedi. Ben çocuğu ince giydiren biriyim aslında, sadece zıbın+tulum şeklinde tek kat düşünebiliriz ama benim kız “yangın Ayşe” diyorum ben. Ne şapka taktırır ne de eldiven, soyunurken bayılır giyinirken kıyamaet koparır. Yani nasıl isilik çıktı bilmiyorum, annem de çocuğu öpüyorsunuz ondan olmuştur dedi. Şimdi krı koca öpmeyi de bıraktık bakalım. Bizim de kontrolümüze 20 gün var daha.
Genelde pamuklu pazen ya da müslin kullanıyorum. Ama bir tane wellsoft battaniyesi var. Onu bir kez altına sermiştim, çocuk su gibi oldu uyandığında. O günden sonra onu pek kullanmıyorum.Polar giydiriyor musunuz yada battaniye kullanıyor musunuz? %100 pamuklu kullanın hatta organik pamuklu imkanınız varsa.
Ondan olmuştur büyük ihtimal. Bir kez kullansanız zaten isilik oluşuyor. Bir daha kullanmayın ben çöpe atmıştım.Genelde pamuklu pazen ya da müslin kullanıyorum. Ama bir tane wellsoft battaniyesi var. Onu bir kez altına sermiştim, çocuk su gibi oldu uyandığında. O günden sonra onu pek kullanmıyorum.
İsilik gibi duruyor. Havalar soğuk ama mümkün mertebe banyosunu aksatmamaya gayret edin. Mesela benim oğlum yaz kış uyurken terler bebekliğinden beri. Her gün terlediğinden de banyosunu biraz aksatsam isilik olurdu. Hele yazın bazen günde 3 kere yıkadığım olurdu. Her seferinde şampuan kullanmıyordum. Aynı gün içinde 1 kere kullandıysam diğerinde kullanmıyordum. Çünkü cildi kurur. Sadece üstünde badi ile olmasına rağmen terliyordu. Sık değiştirmek lazım. Bir de çamaşırları için kullandığınız deterjandan dolayı da böyle olabilir. Fazla deterjan yumuşatıcı kullanmamak gerek. Makine ne kadar durulasa da illa kalıntılar oluyor. O da terleme ile vücutta reaksiyona sebebiyet verebilir. Kıyafetlerini ayrı yıkardım bir de ben, bizimkilere karıştırmadım belli bir süre. Arkadaşların dediği gibi mümkün mertebe pamuklu kullanmak lazım. Olabildiğince doğal kullanmaya çalışıyoruz işte ama ne kadar olursa. Aklıma bunlar geldi.Bayanlar 42 günlük bebeğimin göbeğinde bacaklarında sırtındaydı tarz minik sivilce gibi şeyler çıktı sizce sebebi nedir ?