İnşallah teşekkür ederim saolunÇıkabilir iki gün sonra yine kan verin inşallah gebelik vardır
Karın epey büyüdü korkuyorum acaba neden olamadım kan testi sonradan pozitif olur muMerhaba arkadaşlar adetim Bayadır olmuyor günümü unuttum fakat 15 20 geçti idrar testi negatif kan testi bu sekil ama bu jan testinin üzerinden 1 gün gecti halen olmadım
İnşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederimBelki geç döllenme de olabilir yada kimyada gebelik de olmuş olabilir.. bi kaç gün sonra tekrarlayın bence kan testini
Artış olur inşallah
Benimki de öyleydi lakin benim adetim tam 10 gün geçiyordu testte bişi çıkmazdı kan da öyle hastane de süt hormonu testi yapmışlardı o çok yüksek çıkmıştı . HCG 5 çıkması gerek lakin bı iki gün sonra yine ver inşallah hamilesindirHanımlar merhaba benim adet olmama 8 gün vardı ve göğüslerim şiddetli ağrı başladı ucundaki benek gibi olanlar artık çok belli ve büyüktü kasık ağrım vardı ve kan testi yaptım 3.39 çıktı beta gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok belli ve arasında 1 gün var test yapmamın acaba bu beta cikabilirmi ve daha öncekilerin hepsi de 1.20 çıkıyordu ilk defa böyle çıktı başına gelen varmı lütfen yardım
Merhaba tekrar kan verdiniz mi nedir sonıçHanımlar merhaba benim adet olmama 8 gün vardı ve göğüslerim şiddetli ağrı başladı ucundaki benek gibi olanlar artık çok belli ve büyüktü kasık ağrım vardı ve kan testi yaptım 3.39 çıktı beta gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok belli ve arasında 1 gün var test yapmamın acaba bu beta cikabilirmi ve daha öncekilerin hepsi de 1.20 çıkıyordu ilk defa böyle çıktı başına gelen varmı lütfen yardım
Evet bugün sonuç çıktı 71.83 gebelik var şükürler olsunMerhaba tekrar kan verdiniz mi nedir sonıç
Hayırlı olsunEvet bugün sonuç çıktı 71.83 gebelik var şükürler olsun
Saolun rabbim herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasınHayırlı olsun
Adete 8 gün kala mı çıktı 3.39? Bende gecikmenin 3.günü verdim 18.2 çıktı ara ara rahimde kasılmalar oluyo sence yükselir mi? Meraktan ölcemEvet bugün sonuç çıktı 71.83 gebelik var şükürler olsun
İnşallah yükselir 2 gün sonra bidaha kan verirsen 2 kat artış varmı bakarlar hayırlısı olsun inşallahAdete 8 gün kala mı çıktı 3.39? Bende gecikmenin 3.günü verdim 18.2 çıktı ara ara rahimde kasılmalar oluyo sence yükselir mi? Meraktan ölcem
Dua edin olur mu inşallah yükselir. ❤ Yarın kan vercemİnşallah yükselir 2 gün sonra bidaha kan verirsen 2 kat artış varmı bakarlar hayırlısı olsun inşallah
İnşallah sağlıkla ilerler rabbim korusun sonuç nedir kan verdinizmiDua edin olur mu inşallah yükselir. ❤ Yarın kan vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?