• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakın çok acil

Tugbaa455

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2017
9
6
1
27
Merhaba ilk defa foruma bir şeyler yazıyorum. Ben bugün saat iki buçuk civarında yüzüme teyzemin tavsiyesiyle krem sürdüm. İsmi fucicort Yüzümde sivilcelerim var ve kızarıklar geçmesi için doktorun yüze sürülebileceğini söyledi ve benimkileri geçirdi felan sesi tabi doktora danışmadan sürmem hata onun farkındayım. asıl konu ben bu kremi sürdükten sonra ve yüzümü yıkadıktan sonra yüzümde kremi sürdüğüm yerler beyazlaşmış. Virtigo hastalığı gibi o krem sürülen yerler beyaz yani. Sizce geçer mi ne yapmayalım

Bu krem streroid iceriyor. Doktora danismadan bu tur kremleri kullanmayin .

Boyle yan etkileri varmis ve yuzde kesinlikle kullanilmamasi gerekiyormus. Goze de temasi tehlikeli. Ayrica aknede kullanilan bir krem degilmis bu. Goze temas ettirmeden yuzunu iyice temizle. Yarinda doktora git.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Her krem herkese iyi gelmez. Çok korkuyorsan devlet hastanelerinde vardiya sistemi oluyor galiba. Bulundugun ildeki devlet hastanesine bir sor bakalım cildiye varsa hemen git yakınsa.

Kimse doktora danismadan ilac kulanmasin artik lutfen ya. Doktora gorun konu sahibi cilt onemli.

Yerinizde olsam önce acile giderdim sonra da en yakın zamanda cildiyeye.

Teşekkürler yorumlarınız için neyse ki bir şey olmadı bir saat sonra düzeldi cildim. Cildiyeye gittim ve kullanmam gereken kremleri de edindim

Back