- 15 Ocak 2017
- 181
- 291
- Konu Sahibi pofudukterlik
Bir partiye gittim.Partide tanıdığım baya yakın olduğumuz bir kızın arkadaşlarıyla birlikteydik. Birkaçını da tanıyordum. Pek gittiğim ortamlar değil o yüzde lügatı bilmem. Herkes dans ediyordu ben de ettim ama bir çocuk fazla alkol almıştı sanırım. Arkadaşım da aynı çocukla dans etti zaten herkes herkesle dans ediyor ama normal sınırlarda sayılır bazen bazı kişiler çok yakındı ama onlar flört mü arkadaş mı bilmiyorum. Ben de arkadaşım alkol almış çocukla yakın dans edince ve o çocuğun arkadaşımın flörtü veya sevgilisi olmadığını bildiğim için tanıyoruz herhalde yamuğu olmaz sanırım dedim ve o çocuğun yanıma gelmesine ses etmedim. Alkol aldığı için biraz sapıtmış ben bilmiyordum bu yüzden biraz yakın bir dans oldu onun yönlendirmesiyle ve biraz alt taraftan bacağıma temaslı oldu belli belirsiz. Dedim yanlışlık oluyordur ama iyice yanaşmaya başlayınca tuvalet o bu bahanesiyle ayrıldım yanından. Çıktığımda gruptan tanıdığım bir erkek siz çok yakındınız dedi ben de siz onu tanımıyor musunuz çekirdek grubunuzdan değil mi dedim çünkü masamıza tanımadığımız birkaç kişi daha geliyordu arada, biz onu tanıyoruz ama sen onu tanımıyorsun ki dedi bana. Zaten baskılanmış biriyim, oraya utana sıkıla gençliğimi yaşamaya, dans etmeye gittim, tam sapıtmadan kabuğumu kıracağım normal gençler gibi olacağım, bu söz bana biraz koydu. Kendimi sorguladım ben yoksa sapıtmış gibi mi durdum dedim. Diğer kızlar da aynı şekilde dans ediyorlardı, onlardan gaza geldim sanırım ama anlamadım onlar acaba ben farkında olmadan mesafeyi korumuşlar mıydı, benimki absürt müydü bilemedim, bana göre aynıydı. Arkadaşıma sordum çok alkolikti bana da yaptı takma kafana dedi. Ben kafama takmıyorum aslında bir süre istemişimdir o da yapmıştır sonra rahatsız olmuş ayrılmışımdır diyorum, ortam gereği normaldir diyorum ama bilemiyorum çünkü çok sık böyle yerlere gitmiyorum yanlış bir şeyler mi yaptım? Benim kimseye yanaşma gibi bir huyum yok, kimseyle ay çok yakın dans edeyim şeklinde bir isteğim de yok, kimsenin üstüne atlamıyorum ama karşıdaki yönlendirince ve abartmadıkça böyle ortamlarda az bir şey bu tarz bir temas gerçekleşebilir gibi geliyor sonuçta dans ediyoruz denk gelebilir, ama bir erkek bana öyle deyince kendimi ahlaksız hissettim. Sanki herkes gibi dans etmemişim gibi tavır takınılması kendimi sorgulamama sebep oluyor. Olayı yorumlayabilir misiniz?
Son düzenleme: