- 6 Ekim 2019
- 247
- 216
- 33
- Konu Sahibi Eylulceee_
-
Insallah bizimki de kapanir bi an onceArkadaşımın bebeğinin de ilk doğduğu zaman kalbi delikti iyi beslenme ile zamanla kapandı delik
Insallah cnm insallahÇok geçmiş olsun kıyamam ya.Ama üzülmeyin kapaniyor delikler
Etrafımda çok duydum böyle kalbi delik doğan çocuk. Hepsi de turp gibi şimdi.
Benim yeğenimde de ilk doğduğunda olduğunu söyledi doktorlar sadece 6 ayda bir kontrole gidiyor takip ediliyor gayet de sağlıklı. Bu kadar canınızı sikmayin.
Kizlar coook tesekur ederim icime su serptiniz gercekten icim rahatladiKuzenim kızıda öyleydi kalbi delikti
Ama ameliyat oldu daha bebekti
Kapandı şuan çok iyi
Insallah kapanir cnmZamanla kapanıyor diye biliyorum. Kuzenim doğduğunda öyleydi. Şuan 13 yaşında ve gayet sağlıklı.
Aminn aminn inşallahKizlar coook tesekur ederim icime su serptiniz gercekten icim rahatladiInsallah bi an once sagligina kavusur bebisimiz
Öncelikle geçmiş olsun allah kimseyi sevdikleri ile kıyaslamasın .Merhaba kizlar. Buraya kuzenim adina yaziyorum. Yeni dogum yapti bebegi henuz 2 haftalik. Doktorlar kalbinde delik oldugunu soylemis...Ne yapacagimizi sasirdik... Kuzenim aglamaktan helak oldu.. Baska baska doktorlara goturduler.. Doktorun biride carsamba gunu EKG cekelim demis..Boyle bir durum yasayan varmi aranizda ?? Ya da bilgisi olan.. Ilerleyen zamanlarda iyilesme durumu olabilirmi.. Gercekten cok zor bir durum.. Rabbim kimseye yasatmasin..
Cok tesekkur ediyorumBende kapanıyor bir süre sonra diye duymuştum çoğu için.Yüreğinizi ferah tutun
Aciklamaniz icin cok tesekkur ederimÜfürüm, kalpteki kanın dolaşımı sırasında ortaya çıkan bir sestir. Bu ya damar darlığı sonucu ya da debinin artması sonucu ortaya çıkar. Bir akarsuyu düşünün dar bir yerdeyken ses çıkarır, vadi yatağı genişledikçe ses kaybolur. Çocukların damarları bu vadi gibidir, damarlar büyüdükçe sesler kaybolur. Çocukluk yaş gurubunda üfürümün duyulmasının nedeni damar yapılarının küçük ve dolaşımın hızlı olmasından kaynaklanır. Her üfürüm doğuştan kalp hastalığı değildir.
Amin insallahÖncelikle geçmiş olsun allah kimseyi sevdikleri ile kıyaslamasın .
Abimin de küçükken kalbinde delik vardı , şu anda hatırlamıyorum bir takım ilaçlar kullandı ve kapandı sonra .
Dilerim sizde de güzel sonuçlanır
Korkmasın bebekken çıkan o delikler kendiliğinden ilaçsız hatta kapanıyor. Ailemde yaşadım. Doğarken delik doğdu. 1 yaşında tamamen kapanmıştı. Hacettepe de kontrolleri yapılmıştı hatta. Çok ünlü bir doktor tarafından. Üzülmesin diye detaya giriyorum.Merhaba kizlar. Buraya kuzenim adina yaziyorum. Yeni dogum yapti bebegi henuz 2 haftalik. Doktorlar kalbinde delik oldugunu soylemis...Ne yapacagimizi sasirdik... Kuzenim aglamaktan helak oldu.. Baska baska doktorlara goturduler.. Doktorun biride carsamba gunu EKG cekelim demis..Boyle bir durum yasayan varmi aranizda ?? Ya da bilgisi olan.. Ilerleyen zamanlarda iyilesme durumu olabilirmi.. Gercekten cok zor bir durum.. Rabbim kimseye yasatmasin..
yinede takibi birakmasinlar umarim yasina gelmeden kapanir kuzucuk saglikla sihhatle yaşarAciklamaniz icin cok tesekkur ederimInsallah bizimkide dogustan kalp hastaligi degildir...
Anladim cnmKorkmasın bebekken çıkan o delikler kendiliğinden ilaçsız hatta kapanıyor. Ailemde yaşadım. Doğarken delik doğdu. 1 yaşında tamamen kapanmıştı. Hacettepe de kontrolleri yapılmıştı hatta. Çok ünlü bir doktor tarafından. Üzülmesin diye detaya giriyorum.
Insallah cnmyinede takibi birakmasinlar umarim yasina gelmeden kapanir kuzucuk saglikla sihhatle yaşar
Cok iyi cnm insallah kapanir tamamenHemen panik yapmayın. Öyle doğan bir ton bebek var. Benim yeğenimde de vardı şimdi 14 yaşında genç bir kız masallah.
Senede bir kontrole gidiyorlar. Kapanmak üzereymiş.
Sorunu nedirÖncelikle gecmis olsun. Allah sifa versin. Deliklerin yerine ve büyüklügüne göre zamanla kapanma ihtimali var. Kapanacak bir delikse zaten doktor söyler ve takip eder. Ama kapanmiyosa anjio ile kapatilma ihtimali var. Annesine söyleyin lütfen aglamasin, bu hic önemli bir problem degil. Allah evladina saglik versin ve lütfen verilen bu derde sükretsin. Benim kizimin da kalbinde problem var ve mutlaka acik kalp ameliyati olmasi lazim. 1 aylikken de anjio oldu. Anjioda bir sürü aileyle tanistim ve ben bile halime sükrediyorum su an. İnancinizi bilmiyorum ama benim inancima göre bunlar bizim sinavimiz. Metanetle karsilamaya calisin ve tekrar söylüyorum halinize sükredin. Ve bizler gibi aileler icin dua edin. El kadar bebegi 7-8 saatlik acik kalp ameliyatina giren, kapida evladini bekleyen anneleri düsünün. Cok daha zor bir sinav..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?