Lutfen Bakarmisinizz ???

Zamanla kapanıyor diye biliyorum. Kuzenim doğduğunda öyleydi. Şuan 13 yaşında ve gayet sağlıklı.

Benim yeğenimde de ilk doğduğunda olduğunu söyledi doktorlar sadece 6 ayda bir kontrole gidiyor takip ediliyor gayet de sağlıklı. Bu kadar canınızı sikmayin.
Kuzenim kızıda öyleydi kalbi delikti
Ama ameliyat oldu daha bebekti
Kapandı şuan çok iyi
Kizlar coook tesekur ederim icime su serptiniz gercekten icim rahatladi Insallah bi an once sagligina kavusur bebisimiz

Üfürüm, kalpteki kanın dolaşımı sırasında ortaya çıkan bir sestir. Bu ya damar darlığı sonucu ya da debinin artması sonucu ortaya çıkar. Bir akarsuyu düşünün dar bir yerdeyken ses çıkarır, vadi yatağı genişledikçe ses kaybolur. Çocukların damarları bu vadi gibidir, damarlar büyüdükçe sesler kaybolur. Çocukluk yaş gurubunda üfürümün duyulmasının nedeni damar yapılarının küçük ve dolaşımın hızlı olmasından kaynaklanır. Her üfürüm doğuştan kalp hastalığı değildir.

Öncelikle geçmiş olsun allah kimseyi sevdikleri ile kıyaslamasın .
Abimin de küçükken kalbinde delik vardı , şu anda hatırlamıyorum bir takım ilaçlar kullandı ve kapandı sonra .
Dilerim sizde de güzel sonuçlanır

Aciklamaniz icin cok tesekkur ederim Insallah bizimkide dogustan kalp hastaligi degildir...

Amin insallah Cok tesekkur ederim..

Korkmasın bebekken çıkan o delikler kendiliğinden ilaçsız hatta kapanıyor. Ailemde yaşadım. Doğarken delik doğdu. 1 yaşında tamamen kapanmıştı. Hacettepe de kontrolleri yapılmıştı hatta. Çok ünlü bir doktor tarafından. Üzülmesin diye detaya giriyorum.

Hemen panik yapmayın. Öyle doğan bir ton bebek var. Benim yeğenimde de vardı şimdi 14 yaşında genç bir kız masallah.
Senede bir kontrole gidiyorlar. Kapanmak üzereymiş.

Anladim cnm Ewet burda yazilanlardan sonra icimiz rahatladi onlarinda bizimde..

Sorunu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…