S sebboyyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2009 1.381 5 116 İstanbul 24 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sebboyyy #1 kayıt yenilemeden sonra anket kağıdı veriyorlarya biz doldurup vermekmi zorundayız yarın son gün vermekmi zorundayyız?
kayıt yenilemeden sonra anket kağıdı veriyorlarya biz doldurup vermekmi zorundayız yarın son gün vermekmi zorundayyız?
E ececimx SEVİLİYORUMM Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2008 932 57 648 35 İstanbul 24 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sebboyyy #2 hayr vermek zorunlu deil sen kayıt yeniledikten sonra büroya gittinmi bende sınıfta kaldım harcı yatrdım ama o dekontu gidip vermelimiyim bilemedim
hayr vermek zorunlu deil sen kayıt yeniledikten sonra büroya gittinmi bende sınıfta kaldım harcı yatrdım ama o dekontu gidip vermelimiyim bilemedim
aysusahin ♥♥♥ Canım Kızım ♥♥&# tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Aralık 2009 468 0 96 Antalya 24 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sebboyyy #3 İnternetten kaydının yenilenip yenilenmediğini kontrol ettiysen sorun yok...Dekontu büroya vermek zorunda değilsin...
İnternetten kaydının yenilenip yenilenmediğini kontrol ettiysen sorun yok...Dekontu büroya vermek zorunda değilsin...
merwush Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2009 395 156 303 İzmir 25 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sebboyyy #4 dekontun verilmesine gerek yok çünkü sistemden kontrol ediliyo anket kağıdının da verilmesi zorunlu değil
dekontun verilmesine gerek yok çünkü sistemden kontrol ediliyo anket kağıdının da verilmesi zorunlu değil