Lütfen bakarmısınız

Babycoooo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2018
46
15
38
31
Kızlar adetime 5 gün var test yaptım çok slik çıktı yada ben delirdim bilmiyorum

Çok çok hafif bir şey görünüyor ama var da diyemiyor insan.. kuruma çizgisi mi acaba.. Testi yapınca hemen mi belirdi çizgi ?

Evet hemen belirdi bende o yüzden soktayim hatta daha hafif pembe ama telefonumda belli olmuyor dünden yaptım oda slikti böyle yarın sabahta yapiyim yada akşam diki

Evet hemen belirdi bende o yüzden soktayim hatta daha hafif pembe ama telefonumda belli olmuyor dünden yaptım oda slikti böyle yarın sabahta yapiyim yada akşam diki
Ben 5 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı adete 1 gün kala bu şekilde çıktı ama fotoğrafta pek belli olmuyordu. Sabrederim diyorsanız adet gününü bekleyin derim.. ne çok umutlanın ne de üzülün.. hakkınızda hayırlısı

Çok teşekkürler aslında planlı bir gebelik olmicak eşimle bize baya sürpriz olucak rabbim ne verirse hayirlisini versin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…