• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakarmısınız

Babycoooo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2018
46
15
38
31
Kızlar adetime 5 gün var test yaptım çok slik çıktı yada ben delirdim bilmiyorum
PicsArt_05-15-08.59.31.jpg
IMG_20190515_092433.jpg

Çok çok hafif bir şey görünüyor ama var da diyemiyor insan.. kuruma çizgisi mi acaba.. Testi yapınca hemen mi belirdi çizgi ?

Evet hemen belirdi bende o yüzden soktayim hatta daha hafif pembe ama telefonumda belli olmuyor dünden yaptım oda slikti böyle yarın sabahta yapiyim yada akşam diki

Evet hemen belirdi bende o yüzden soktayim hatta daha hafif pembe ama telefonumda belli olmuyor dünden yaptım oda slikti böyle yarın sabahta yapiyim yada akşam diki
Ben 5 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı adete 1 gün kala bu şekilde çıktı ama fotoğrafta pek belli olmuyordu. Sabrederim diyorsanız adet gününü bekleyin derim.. ne çok umutlanın ne de üzülün.. hakkınızda hayırlısı 🙏🏼

Çok teşekkürler aslında planlı bir gebelik olmicak eşimle bize baya sürpriz olucak rabbim ne verirse hayirlisini versin cümlemize ❤️

Back