Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam çok teşekkür ederimCanım sperm sayısı düşük 20 milyondan büyük olmalı eşininki 4 milyon. Birde lökosit (enfeksiyon) görülmüş. Sperm sayısı için keçiboynuzu kürünü araştır faydasını gören çoook kişi var
Arkadaşlar bugün sperm testi verdik doktor bu değerlere göre normal yolla bebek olması düşük dedi lütfen sizde bir bakın anlayan arkadaşlar
Bende aktara gittim dün topladım ne varsa cnm keçiboynuzu özü filan aldım umarım işe yarar allah isteyen herkese nasip etsin sizin macunu nerden aldınızBizimkinde çift taraflı varikosel vardı marfoloji düşüktü ildir %10 du doktor bu şekild olmaz amilyat olmasi lazım dedi nisan 27 sinde amilyat oldu ama doktor hiç bir ilaç vermeyecegini 3 ay bekleyeceğini duruma göre takviye verceğini söyledi ben dururmuyum gittim macun sipariş ettim iki tane keçiboynuzu aldım kendiside bitane macun sipariş etmiş kendimede macun sipariş ettim mayısın 20 sinde yumurtam çatladı 29 unda hamile olduğumu ogrendim ama birşeyler sıkıntılı gitti baştan belliydi 7+4 te zorunlu kürtaj oldum bosgebelikten 26 haziranda 20 temmuzda ilk adetini gördüm ayın 2 sinde yumurtam çatladı 4 günüm var heycanla bekliyorum var gibi hissediyorum ama kısmet kurtajdan sonra macun kullanmadık arkadaşımın önerisiyle onun eşindede ileri hız sıkıntısı vardı her sabah eşine 2 inciri doğrayıp zeytunyagda bekletuo ertesi sabah yedirmiş ona yaparken bende kuru halde sadce yarim attım ağzıma eşime sabah koyarken içlerine fındık ve ceviz kullandım bide keçiboynuzu yedi ac karna bakalım iyi gelmiştir inşallah
Bende aktara gittim dün topladım ne varsa cnm keçiboynuzu özü filan aldım umarım işe yarar allah isteyen herkese nasip etsin sizin macunu nerden aldınız
teşekkür ederim cnm bendede polikistik over var tam benim için sürekli hastaneye gidiyordum dünde doktor yumurtaların çok güzel büyümüş dedi eşimin durumunu söyledim elimiz kolumuz bağlandı şimdi dedi değerleri yükselsin tedavine öyle devaö edelim dediMacunhane sayfasından aldım cnm ınstagramdan bakabilirsin erkeklere özel olanindan eşimde bi internet sitesinden ayı bali sipariş etmiş içinde farklı maddeler vardı inşallah sizede yarar vesilesi olur hiç umutsuzluğa kapılma düşük diye vakti gelince bi şekilde olacak emin ol
teşekkür ederim cnm bendede polikistik over var tam benim için sürekli hastaneye gidiyordum dünde doktor yumurtaların çok güzel büyümüş dedi eşimin durumunu söyledim elimiz kolumuz bağlandı şimdi dedi değerleri yükselsin tedavine öyle devaö edelim dediumarım yükselir
Alıntı
Vala çok moral oldun cnm teşekkür ederimYükselir inan bana bizimkisi daha riskliydi amilyattan sonra hemen hamile.kalan sayılı insan var ben hiç umudumu yitirmeden devam ettim allah var hiç demedim ya olmazsa diye görümcem bana demişti tuo bebek te oluyormuş üzülme dedi dedim ona bile gerek kalmayacak dedim öylede oldu valla hiç üzülme
Vala çok moral oldun cnm teşekkür ederim
Amin cnm iyi bayramlarIlla biseyler vesile olacak belki macun belki ilaç ama bişey olacak vesileniz allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin iyi bayramlar![]()
İnşallah canım eşinin kaç milyondu ki sperm sayısıBenim eşiminde sperm sayısı düşük hızıda düşük tüp bebek denedik kimyasal gebelik oldu keçi boynuzu kürü keçiboynuzu pekmezi polen arı sütü denedik pek bi faydası olmadı keçiboynuzu kürü 3 ay düzenli içmek gerekiyor eşim bi ay içti bıraktı tekrar tüp bebek denicez...inşallah sizin gerek kalmadan bebişiniz olur
Ben bir kere doğal yolla tedavisiz hamile kaldım 5 haftalıkken düştü gelişmedi keseBenim eşiminde sperm sayısı düşük hızıda düşük tüp bebek denedik kimyasal gebelik oldu keçi boynuzu kürü keçiboynuzu pekmezi polen arı sütü denedik pek bi faydası olmadı keçiboynuzu kürü 3 ay düzenli içmek gerekiyor eşim bi ay içti bıraktı tekrar tüp bebek denicez...inşallah sizin gerek kalmadan bebişiniz olur
Bir defa hamile kalmışsın demekBen bir kere doğal yolla tedavisiz hamile kaldım 5 haftalıkken düştü gelişmedi kese
İnşallah cnm isteyen herkese allah nasip etsin hepimizeBir defa hamile kalmışsın demek ☺korkacak bişey yok o zaman stres yapma yine kalırsın
İnşallah canım eşinin kaç milyondu ki sperm sayısı
Bir testte 5 milyon çıktı diğerinde 1,5 milyon... siz kendiliğinden olunca doğal birşeyler yaptınız mıBen bir kere doğal yolla tedavisiz hamile kaldım 5 haftalıkken düştü gelişmedi kese
Bende 7 haftalikken kalp durmasi sonucu kurtaj oldum esimde problem olacagini dusunmedim ama malesef kurtajdan 5 ay sonra esime baktirdim sperm sayisi 1 milyon geldiBen bir kere doğal yolla tedavisiz hamile kaldım 5 haftalıkken düştü gelişmedi kese