• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen bakarmısınız aşılamanın 9.günü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gmysmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
381
374
53
Merhaba kızlar,
Dün yani aşılamanın 9.günü aşırı bir kasık ağrısıyla acile gittim adım dahi atamıyordum o derece bi ağrım vardı. Acilde hem beta değerime hemde idrara baktılar, kum enfeksyon vs var mı diye. İdrarda temiz çıktı herşey fakat beta değerim de 0 çıktı. Sorum şu, daha yükseklir mi erken mi baktırdım? dünkü ağrı yerleşme olabilir mi? Ve dünkü doktor beta değerin yükselmeye eğimli dedi, hiç birşey anlamadım böyle birşey duyan var mı? Buarada aşılamada 6 yumurtam vardı (2x 19, 18, 2x17, ve 16 mm). Kiste dönüşmesin diye doktorum cetodite iğnede verdi.

Kafam çok karışık anlayacağınız. Gebelik belirtisimi yoksa başka birşey mi. Umutlanmakta istemiyorum acıkcası, göğüsüm aşırı derecede yara varmış gibi ağrıyor 2 3 gündür ama ilaçtandır diye çok takılmıyorum ona.
Tecrübelerinizi paylaşırsanız benimle çok sevinirim rabbim isteğen herkesin kuçağına sağlıklı evlatlar nasip etsin 💙💙

1-2 gibi bi değer olsa yükselme olabilir denir de 0 için niye böyle bşy demiş ki doktorun anlamadım. Yine de gecikme bekle bklm inş vardır

1-2 gibi bi değer olsa yükselme olabilir denir de 0 için niye böyle bşy demiş ki doktorun anlamadım. Yine de gecikme bekle bklm inş vardır
İnşallah canım, ne bilim acil doktoruydu ama kafama takıldı
'0,1 den büyüktür ' şeklinde çıkmış ne anlama geliyorsa artık

0 çıktı, doktor yükselmeye eğimli dedi. Ne demekse ilk defa öyle bişe duydum. Umudumu keseyim mi o zaman😔
Alakası yok ama bazı bebekler 10. Gun yerlesir bebek yerleşsin ce de beta artısı baslar uzulme bugun yerlesir belki ınsallah tutmuştur

Back