T Tatszhayat Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2020 519 344 29 Çarşamba 16:37 Konu Sahibi Tatszhayat #21 Zulfiyar gibi .!.: Yanlış hatırlamıyorsam yumurtlamadan 11,12 günn sonra belli oluyor diye okumuştum o kadar oldu mı canım senin Genişletmek için tıkla... O zaman biraz daha bekleyeyim ben kan vermek için
Zulfiyar gibi .!.: Yanlış hatırlamıyorsam yumurtlamadan 11,12 günn sonra belli oluyor diye okumuştum o kadar oldu mı canım senin Genişletmek için tıkla... O zaman biraz daha bekleyeyim ben kan vermek için
Z Zulfiyar gibi Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2024 185 96 34 Çarşamba 16:39 Konu Sahibi Tatszhayat #22 Tatszhayat .!.: O zaman biraz daha bekleyeyim ben kan vermek için Genişletmek için tıkla... Tamamdır :)
Tatszhayat .!.: O zaman biraz daha bekleyeyim ben kan vermek için Genişletmek için tıkla... Tamamdır :)
Arzu_Azra Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 1.151 1.088 29 Çarşamba 17:07 Konu Sahibi Tatszhayat #23 Tatszhayat .!.: Yaa Adetime 7 gün kala kan versem çıkar mı peki Genişletmek için tıkla... Bence sen Bat bekle gecikmenin olduğu gün kaset test yap baktın çizgi çıktı kan verirsin
Tatszhayat .!.: Yaa Adetime 7 gün kala kan versem çıkar mı peki Genişletmek için tıkla... Bence sen Bat bekle gecikmenin olduğu gün kaset test yap baktın çizgi çıktı kan verirsin
T Tatszhayat Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2020 519 344 29 Çarşamba 19:30 Konu Sahibi Tatszhayat #24 Arzu_Azra .!.: Bence sen Bat bekle gecikmenin olduğu gün kaset test yap baktın çizgi çıktı kan verirsin Genişletmek için tıkla... Bat nedir , kaset test nedir acaba
Arzu_Azra .!.: Bence sen Bat bekle gecikmenin olduğu gün kaset test yap baktın çizgi çıktı kan verirsin Genişletmek için tıkla... Bat nedir , kaset test nedir acaba
Arzu_Azra Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 1.151 1.088 29 Çarşamba 19:31 Konu Sahibi Tatszhayat #25 Tatszhayat .!.: Bat nedir , kaset test nedir acaba Genişletmek için tıkla... Beklenen adet tarihinin kısaltmasına bat diyoruz canım. Kaset test te erken gebelik testi olmayan testler canım
Tatszhayat .!.: Bat nedir , kaset test nedir acaba Genişletmek için tıkla... Beklenen adet tarihinin kısaltmasına bat diyoruz canım. Kaset test te erken gebelik testi olmayan testler canım
T Tatszhayat Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2020 519 344 29 Çarşamba 19:33 Konu Sahibi Tatszhayat #26 Arzu_Azra .!.: Beklenen adet tarihinin kısaltmasına bat diyoruz canım. Kaset test te erken gebelik testi olmayan testler canım Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
Arzu_Azra .!.: Beklenen adet tarihinin kısaltmasına bat diyoruz canım. Kaset test te erken gebelik testi olmayan testler canım Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
U Umaykilinc Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2021 152 64 22 Çarşamba 20:33 Konu Sahibi Tatszhayat #27 Tatszhayat .!.: erken gebelik testi yaptım , hamilelik var mı yok mu anlamadım bakabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Silik çizgi var ancak artı med yalancı pozitif de yapabiliyormuş bi kaç güne tekrar yapın yada kan verin en sağlıklısı
Tatszhayat .!.: erken gebelik testi yaptım , hamilelik var mı yok mu anlamadım bakabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Silik çizgi var ancak artı med yalancı pozitif de yapabiliyormuş bi kaç güne tekrar yapın yada kan verin en sağlıklısı
T Tatszhayat Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2020 519 344 29 Dün 07:53 Konu Sahibi Tatszhayat #28 Üç dört gündür yumurtalıklarım sürekli ağrıyor, eğilemiyorum. Kramp giriyor Başka bir nedeni olabilir mi acaba bu durumun . Hiçbir rahatsızlık geçirmedim . Adetim de çok düzenlidir , normal bir durum yaşamıyorum şu an
Üç dört gündür yumurtalıklarım sürekli ağrıyor, eğilemiyorum. Kramp giriyor Başka bir nedeni olabilir mi acaba bu durumun . Hiçbir rahatsızlık geçirmedim . Adetim de çok düzenlidir , normal bir durum yaşamıyorum şu an