Lütfen bakar mısınız ???

LunaLovegoodd

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2024
511
174
18
31
Arkadaşlar regl min 4. Günü fameraya başladım 8. Günü bitti bugün 10. Gün kontrole gittim yumurtalarım 11 mm olmuş ama 5-6 tane büyümüş haftaya şalı tekrar çağırdı. Böyle bişey yaşayan var mı ya şimdi bunlardan bitanesi çatlamaz mı ??

Canım benim bildiğim 18-20 arası olduğunda çatlıyor , bende pazar günü klomene ve estrafofem e başlıycam

11 mm çok küçük değil mi sence bir de 6 tane çok değil mi inşallah kist olarak kalmaz
Canım 6 yada 60 tane olması o kadar önemli değil önemli olan 1 tane ve sağlıklı yumurtla olması. Milimi bana küçük geldi . Şimdi internetten baktım 18-20 arası olunca çatlıyor

Merhaba adetiniz düzenlimi acaba ?

Pko var bikaç aydır 40-45 arası oluyor döngü
Benimde döngülerim 30-35 , Canım bende pkoyum. Ovülasyon testi yaptım yumurtlamamı öyle buldum . Maalesef gebelik olmadı . 2 gün sonra bende ilaca başlıycam bu sürede yine yumurtlamamı takip edecem . İlaç fayda etmemiş mi acaba sana doktor bişey söylemedi mi ?

Salı günü tekrar çağırdı etmişte 6 yumurtaya etmiş duruma göre hareket etcez diğerleri dönerse yapcak iğneyi sönmezse bidahakş ay iğneyle büyütecek yumurtayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…