• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen bakar misiniz

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Kızlar doğumuma az kaldi.. Özel hastanelerde kamuda çalışanlara indirim uygulayan hastane var mi bildiginjz.ozelde doğumumu yapacağım 12 bin 14 binlerden bahsediyor bazı hastaneler 2 yere gttim daha.sizin memnun kaldginiz normal doğumu destekleyen istanbul anadolu yakasında onerbileceginz doktor ve hastane varsa yazar mısınız.simdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Kızlar doğumuma az kaldi. Kamu kurumunda memurum. Özel hastanelerde kamuda çalışanlara yüzde 50 falan indirim uygulayan hastane var mi bildiginjz.ozelde doğumumu yapacağım 12 bin 14 binlerden bahsediyor bazı hastaneler
Nerde yasiyorsunuz? Cok fazla istemisler bir de dogumunuz nasil olacak sezeryan normal su da???

Hangi ildesiniz bilmiyorum ama bazı özel hastaneler daha uygun 4-5 bin civarı olanlar var. Hepsini araştırın bahsettikleriniz çok pahalı

Haklisin canim
Arastrmaya baslicam sizin önerebileceginiz normal doğum destekçisi doktor var mi
Türkiye de yaşamıyorum bu yüzden doktor bilemiyorum. Ama internette bulundugunuz civardaki hastanelerin doktorlarinin listesini çıkartıp aldiklari yorumlara bakın

Back
X