Yarın adet günümAdetin kac gun gecikdi ?
EvetGebesin bence Esin asker fln mi ?
Eşin asker demek benim deYarın adet günüm
6 aydırEşin asker demek benim de ☺☺ Ne zamandır düşünüyordunuz cnm
Bizde de eşim sürekli göreve gidiyor6 aydırama biz beraber yaşanıyordu eşim 3 ayda bir eve geliyordu evimizi taşıdık 4 ay sonunda oldu
Verdim bugun 243,9 çıktı. Cuma tekrar gidip usg yapacakBizde de eşim sürekli göreve gidiyor ☺ Sevindim adına cnm soğuk alma ve iş yapma tutunana kadar biran önce de gidip kan testi ver hadi hayırlısı olsun ☺☺
Benimde yarın adet günümYarın adet günüm
Maşallah canımVerdim bugun 243,9 çıktı. Cuma tekrar gidip usg yapacak
İi yapmıssınVerdim bugun 243,9 çıktı. Cuma tekrar gidip usg yapacak
cuma günü verecem doktor var dediBenimde yarın adet günüm29unda çift çizgi gördüm sonra 2mart kan verdim çıktı bugunde kan verdim katlanmayı gördüm... Sende ver çıkar hemde benim ilk verdiğimde 47çıktı öyle düşükte değildi
Amin inşallah hala inanmıyorum hamile olduğumaMaşallah canımrabbim devamını getirsin inşallah
Teşekkür ediyorum rabbim isteyen herkese versin amin ecmainİi yapmıssıngözün aydın
Başta oyle oluyor cnmAmin inşallah hala inanmıyorum hamile olduğuma
Oyyy kıyamam rabbim yardımcın iz olsun. Rabbim ayağınıza tas degirmesin. Rabbim bebeginizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Sıkıntılı gunler seni bekliyor ben 9.ayımdayım karnımdan uyuyamiyorumTeşekkür ediyorum rabbim isteyen herkese versin amin ecmain
Ay olsunSıkıntılı gunler seni bekliyor ben 9.ayımdayım karnımdan uyuyamiyorum
Amin cnm Bak bide ben test yapmadan 1 gün önce eşim rüyasında erkek bebek görmüş yaptık pozitifOyyy kıyamam rabbim yardımcın iz olsun. Rabbim ayağınıza tas degirmesin. Rabbim bebeginizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Ne güzel canımm çok sevindim senin adınaAmin inşallah hala inanmıyorum hamile olduğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?