3 4 dk snraVar gibi ne kadar sure somra cikti
Ilk 10 dakika icinde ciktiysa kan vermenizde fayda var mutlaka kan verip garantilestirin hayirli olsunHamilelik varmıfır kızlar
Hayirli olsun ama kan verin bence tescillenmis olur3 4 dk snra
İnşallah vardır canm benimHayirli olsun ama kan verin bence tescillenmis olur
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin kan verdikten somra bilgi verirseniz sevinirim merak ettim simdi3 4 dk snra
Icinizi ferah tutun iyi dusunun benimki daha ufak idrarda cikmiyor kanima anca karismis hayirli haberlerle insallah bitanemİnşallah vardır canm benim
İnt bakıyorum ama var diyorlar silik olursaIcinizi ferah tutun iyi dusunun benimki daha ufak idrarda cikmiyor kanima anca karismis hayirli haberlerle insallah bitanem
S8n bar tarihim 5 MartIlk 10 dakika icinde ciktiysa kan vermenizde fayda var mutlaka kan verip garantilestirin hayirli olsunbende dun ogrendim kanla ogrendim ben ama 7 ile 13 gun arasindaymis idrarda cikmaz dedi doktorum
İnşallah vardır kuzumVar bnce de hemen kan vermelisin
Amin inşallah vardır canım eşim 2 gün sonra gelecek bende dışarı çıkamıyorum malum vanda virüs felan var diyorlarRabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin kan verdikten somra bilgi verirseniz sevinirim merak ettim simdi
Kan testi verin yarin mutlaka guzel dusunun ama var bebisinizS8n bar tarihim 5 Mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?