halılar koltuk takımına renk olarak pek uymuyor galiba ama benden sana tavsiye açık renk alma çok pişman olursun
arkadaşım bence amerikan mutfak olduğu ve bebeğin olduğu için siyah beyazı geç kırmızılar daha hoş ve kullanışlı olur çok rahatlar çünkü ikincisi bu koltuklara uygun serpme desenli yani kiri göstermiycek bir halı seç derim mutfak dolabı kremse her renge uyar kırmızılı kremli bir halı seç kare bir masa tam mutfakla oturma kısmının birleştiğibir kemer olur yani bir boşluk orayı masa ve sandalyelerle bölersin deri sandalyeler ve ahşap masa derim ben kare kullanışlı olur renkte sandalyelerde krem olabilir ama açık krem değil yani bej gibi herşeyi küçük seç canım bende kiracıyım taşınınca çok zor oluyor her eve uyum sağlamıyor katlamalı perdeler tam bir işkence takmak çıkarmak makiye atamazsın ayrıca her eve uymaz perde seçimi biz kiracılar için çok önemli estetik olarak süper ama yinede hevesin varsa bilemem tabii umarım yardımcı olabilmişmdir
siyah koltuk takimi cok guzel ama digeri berbat derecede cirkin bence
kirmizi hali cok bogucu ama cicekli olan hos diger dairelide cok modern
tv unitesini ve portmantoyu mumkunse beyaz yada bej tonlarinda alin yoksa hergun toz alman gerek
katlamali perde guzel ama ip perdelerde uygun fiyat oluyor dusunursen:1rolleyes:
allah huzur versin gule gule oturun arkadasm
Salon küçükse masayı sadece mutfak için almanı öneririm canım.
Benim salonum çok küçük değil ama ben vitrin, konsol, masa hiç bir şey koymadım salona. Mutfakta büyük bir masam var o kadar. Gerekirse küçük katlanır masa ilave ediyorum, yetiyor da artıyor bile.
Küçük ve kira evlere fazla eşya almamak gerek. Sonuçta orada en çok rahat etmesi gerekenler misafirler değil, ev sakinleri.
yorumunuz ve tavsiyeniz için cok tşk.ederim.byük bir masa deil de bulabildiğim en az yer kaplıcak masayı almk istiyorum boğuk durmasın zaten büyük masada ksinlikle sığmaz
hmm...acılır kapanır hatta sandalyeleri içine giren masadan bnde dşünmedim deil...yerimsenibenBüyük derken açılır kapanır bir masa demek istemiştim canım.