Lütfen bakar mısınız ? Yardımınıza gerçekten ihtiyacım var :(

Aanggel

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
480
91
Ben evimi ekLeyemedim çnkü henüz yok 3 yıllık evli 5 aylık hamiLe bir bayanım ve kısmetse daha yeni kndime ait eşyaLarımın oLduğu bebeğimin eşimin oLduğu sıcak bir yuvam oLucak eşimin aiLesinden kurtuLucam...Bugün ev tuttuk sıfır daire henüz daire de hatta binada işLer olduğundan 15 günü buLuck tasınmamız bu zaman zarfında bn eşyaLarımı aLıcam sizLerden yardım istiyorum LÜTFEN...EV 2+1 amerikan mutfak bir daire seçtiğim esyaLarımı ekLicem sizLere çok byük deiL bu yzden yemek masası aLmıcam ama masa oLarak ne aLıcm kullanıcam bilmiorum sizLerden ricam her türLü fikre açığım ve gerçekTen zor durumda kLdım yanLızım yardım edn..;([/

Bu iki tkımda çok hoşş ya asLında kırmızıda ksindim ama bu değiştirdi fikrimi bunuda braber secelim

Son düzenleme:
[/URL][/IMG]

2 adet 3 lü 1 tekli + puf dşünüorum...

HALI bakalım hangisini secicez ama bnlardan biri olsun istiyorum

Son düzenleme:
tv standı oLarak bu tarzLarda dşünüorum buLabiLirsem bnLarı netten bldum
bnun satısı yapılıor sanırım nette ordn alma sansım var aslında ama ?
avrupa yakasında oturuyorum...m.köy'de bgün seyrantepeye gidicem eğer bildiğiniz mobilyacı varsa tavsiye olarak alırsam memnun olurum...
perde oLarak sanki bu çok hoş olur gibi geldi bna güneşlik olarakda stor alırsam die dşündm BıLEMıYORUM.

Son düzenleme:
perde oLarak bu tarz yapTrıcam desende gsL.ama nerde bLurum uygun oLur yardımınızı bkLiorum STOR ve KATLAMALI

Yarın tuttuğum evin oturma odası resminide cekip yükLücem şmdi ben bnLarı oraya dizdikTen snra gsL.oLucak tmm ama nerde yemek yenicek sanırım bnLarın cevabı ve bu knuyla iLgiLi fikirLer resim cekince ortaya cıkıcak ...

Son düzenleme:
koltuk takımı çok hoşmuş rengide çok tatlı kaydirigubbakcemile3
amerikan mutfaksa mutfağın koltuklarınla dolapların uyum sağlaması güzel olur bence mutfak dolapların ne renk :kedi:

halılar koltuk takımına renk olarak pek uymuyor galiba ama benden sana tavsiye açık renk alma çok pişman olursun

şöyLeki ordaki halı-perde-tv standı kırmızı koltuk takımı için uyumlu siyah beyaz tkm için hnüz bakınıorum acık renk halıda haklısın sanırım mutfak dolabı renk krem yrn eklicem resmlerini daha ii olur ama kiracı olduğum için pekde dolaba uymaLımı bilemiorum
halılar koltuk takımına renk olarak pek uymuyor galiba ama benden sana tavsiye açık renk alma çok pişman olursun

arkadaşım bence amerikan mutfak olduğu ve bebeğin olduğu için siyah beyazı geç kırmızılar daha hoş ve kullanışlı olur çok rahatlar çünkü ikincisi bu koltuklara uygun serpme desenli yani kiri göstermiycek bir halı seç derim mutfak dolabı kremse her renge uyar kırmızılı kremli bir halı seç kare bir masa tam mutfakla oturma kısmının birleştiğibir kemer olur yani bir boşluk orayı masa ve sandalyelerle bölersin deri sandalyeler ve ahşap masa derim ben kare kullanışlı olur renkte sandalyelerde krem olabilir ama açık krem değil yani bej gibi herşeyi küçük seç canım bende kiracıyım taşınınca çok zor oluyor her eve uyum sağlamıyor katlamalı perdeler tam bir işkence takmak çıkarmak makiye atamazsın ayrıca her eve uymaz perde seçimi biz kiracılar için çok önemli estetik olarak süper ama yinede hevesin varsa bilemem tabii umarım yardımcı olabilmişmdir

siyah koltuk takimi cok guzel ama digeri berbat derecede cirkin bence
kirmizi hali cok bogucu ama cicekli olan hos diger dairelide cok modern
tv unitesini ve portmantoyu mumkunse beyaz yada bej tonlarinda alin yoksa hergun toz alman gerek
katlamali perde guzel ama ip perdelerde uygun fiyat oluyor dusunursen:1rolleyes:
allah huzur versin gule gule oturun arkadasm

Son düzenleme:

Canım vrdiğin fikir güzel fkat oturma grubunu kyduğumuzda kare masa sığdırabiLeceğim biyer kalmıor bu sebeptn bnko yaptırmayı ve koçtaşta satılan katlanır modern yksek taburelerden de alırım dedim ama şekil vs.nasıl olur hiç bilemiorum...perde secimi dediğin gbi bizm için önmli ama hevesm kalsnda istemiorum bkalım

Aaaa aşk olsn ama zevk meselesi aylrdır beynimde o otrma grubunu dşünürkn bgün ksinlikle siyah beyaz da karar kldım eşimde beğendi ve kırmızıdan 1000 tl kadarda uygun ve daha modern duruyor şimdi kırmızı iiçin sectklerimi silip siyah beyaz konbin için fikr isticem sizden bgün oturma grubuna bakmaya gidicem

hmm toz konusunda gercektn haklsıın yatak odamdan biliorum...:) cok zor oluyor özellikle yazın.

Salon küçükse masayı sadece mutfak için almanı öneririm canım.
Benim salonum çok küçük değil ama ben vitrin, konsol, masa hiç bir şey koymadım salona. Mutfakta büyük bir masam var o kadar. Gerekirse küçük katlanır masa ilave ediyorum, yetiyor da artıyor bile.
Küçük ve kira evlere fazla eşya almamak gerek. Sonuçta orada en çok rahat etmesi gerekenler misafirler değil, ev sakinleri.

arkadaşa katılıyorum benimde evim küçük oldugu için sadece mutfakta masayı kullanıyorum senin mutfakta yerin varsa oraya koy yeter

yorumunuz ve tavsiyeniz için cok tşk.ederim.byük bir masa deil de bulabildiğim en az yer kaplıcak masayı almk istiyorum boğuk durmasın zaten büyük masada ksinlikle sığmaz

Bugün siyah-beyaz oturma grubuna bkmaya gttim fkat maleesef kumaşı durusu gercek hali berbattı...Bu şekilde olmucak diyerekTn hafta snu modoko ya gtmek de karar kıLdım oLmucak yoksa böLe

yorumunuz ve tavsiyeniz için cok tşk.ederim.byük bir masa deil de bulabildiğim en az yer kaplıcak masayı almk istiyorum boğuk durmasın zaten büyük masada ksinlikle sığmaz

Büyük derken açılır kapanır bir masa demek istemiştim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…