Lütfen bakar mısınız Test pozitif mi? Hamile miyim?

Arzuuu34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2023
990
1.390
37
Arkadaşlar merhaba
Erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Sizce pozitif mi? İkinci çizgi var gibi?
İlk gebeliğim kalbi durması sebebi ile bitti. Çok istiyoruz 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_6265.jpeg
    IMG_6265.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 194
Arkadaşlar merhaba
Erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Sizce pozitif mi? İkinci çizgi var gibi?
İlk gebeliğim kalbi durması sebebi ile bitti. Çok istiyoruz 🙏🏻
Tebrik ederim pozitif. Bu sefer sağlıcakla gelsin yavrunuz, gözünüz aydın.

Allah korusun inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız. Proxyfemin konusunda karşılaşmıştık :) ne kadar süre kullandınız acaba.
İnşallah 🙏🏻 artık endişe ediyorum… Proxyfemin kullanmadım Impryl kullandım bir ay. Proxyfemin eczanede bulamadık. Yanında D vitamini aldım. Eşimde E vitamini ve Impryl kullandı. Ovülasyon testi ile pik olduğu gün birlikte olduk.
sizinle yazısmıstık hatırlıyorum :)

İnşallah 🙏🏻 artık endişe ediyorum… Proxyfemin kullanmadım Impryl kullandım bir ay. Proxyfemin eczanede bulamadık. Yanında D vitamini aldım. Eşimde E vitamini ve Impryl kullandı. Ovülasyon testi ile pik olduğu gün birlikte olduk.
sizinle yazısmıstık hatırlıyorum :)
Çok haklısınız ama kısmetinizde varsa sizindir endişe etmeyin.Benim de d vitamin değerim çok düşük kullanıyorum şuan.Ovulasyon testi de aldım takip yapıcam inşallah olumlu olur.Allah bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın 🙏

merhaba hayırlı olsun testiniz pozitif kan verin en kısa sürede :) testin markasını öğrenebilir miyim? bir de ilk idrarla mı yaptınız?

Çok haklısınız ama kısmetinizde varsa sizindir endişe etmeyin.Benim de d vitamin değerim çok düşük kullanıyorum şuan.Ovulasyon testi de aldım takip yapıcam inşallah olumlu olur.Allah bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın 🙏
Teşekkür ederim. 🙏🏻 inşallah allah hepimizin gönlüne göre en hayırlı sağlıklı şekilde nasip eder… Benim D vitaminim 8 di 17 ye çıktı. Üstüne bir ay ilaç kullandım. D vitaminin artmasıyla gebeliğin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Arastırsanız doğru olduğunu göreceksiniz. En kısa zamanda inşallah alacaksınız güzel haber … lütfen banada haber verin🙏🏻 çok dua edeceğim.

X