Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah akar bende sarıyı çok severim ama afalladım böyle olunca birden tenim çık beyaz gözlerin de ela umarım yakışır tepkiler tuhaf bak bi anda ne olmuş sana diyorlar :)ben çok beğendim :) Beklediğinizden daha açık sarı olduysa beğenmemeniz normal ama ilk baştaki çiğlik birkaç yıkamaya geçecek daha doğal bir görünüm alacaktır.
Bi süre beklemeliyim o zaman değil miMahvolmamış ama ombre de olmamış dediğiniz gibi. Saçınız güzel olmuş ama ben beğendim. Şu an saçınız işlem gördüğü için ellemeyin derim ben, ablam platin kullanıyor, bayağı yıpranıyor saç açıcı uygulandığı için, böyle kullanamaz mısınız bir süre? Kötü değil çünkü.
Benim de bu huylarım kuaförde beğenmesem bile söyleyemiyorum sonra eve gelip ağlamalar :)Acmak zor koyultmak kolay istir.yapan kuaforunuze gidin cila atsinlar tekrar..
Yani işini bilen çok iyi bir kuaför olursa yapar ama malum öyle kuaför bulmak zor, ben bekleyip birazcık bakım yapmanız taraftarıyım. Ayrıca insanların gözleri alışmadığı için farklı geliyordur. Gayet güzel olmuş rengi çünkü.Bi süre beklemeliyim o zaman değil mi
Ne demek canim onca para veriyoruz..ben mesela yaptiricam once begenmezsem koyultcan dedim bastan soyledim. Bugday gibi yapti koyudan acilinca once tuhaf geldi ama gozume ama boyle kullan begenmezden koyultmak 5 dk dedi.o nedenle icine sinmediyse git soyle :)Benim de bu huylarım kuaförde beğenmesem bile söyleyemiyorum sonra eve gelip ağlamalar :)