- 6 Ocak 2025
- 271
- 73
- 13
- 30
- Konu Sahibi pamukkalplikiz
-
Umarım vardır, bana var gibi geldisadolinda hemsireanne_16 FireflyDream SayeBalaban
birazdan çıkıp awox marka test alayım diyorum, onun hakkında çok güzel şeyler yazmışlar. çıkarttığı sonuç hep doğruymuş. yarın sabah da o test ile tekrarlarım ve eğer aynı bugünkü gibi olursa hemen sağlık ocağına giderim.
neden bilmiyorum ama içimden bir ses “var!” diyor. hem de öyle emin bir ses ki bana sakinlik veriyor.
su falan da damlattım belki yalancı çizgi, kuruma izidir diye ama geçmedi. yapalı saatler oldu ve tekrar bir bakayım dedim, size de resmini çektim.durdukça iyi ve netleşmiş sanki, bu kadar belirginken eğer yalancı pozitif çıkarsa ağlamaktan helak olabilirim
aslında şuan elimde laboquick marka kaset test var, şimdi yapsam olur mu acaba? ilk idrar falan şart mı yani kaset testler için?Umarım vardır, bana var gibi geldisabah daha doğru sonuç verir evet ben akşam beş gibi yapmıştım anında çizgi silik de olsa belirmişti. İçiniz nasıl rahat etcekse öyle yapın, bebeğiniz sizinledir inşallah
Birikmis idrar olduğu için sabah yapın diyorlar, sık tuvalete cikmadiysaniz ya da beta değeriniz yuksekse kaset testte de çıkar. Benim 240ken akşam besteki testler fotodaki gibi çıkmıştı. Biraz tuvalete çıkmayın ya da bir iki saat sonra yapın belki öyle daha doğru sonuç veriraslında şuan elimde laboquick marka kaset test var, şimdi yapsam olur mu acaba? ilk idrar falan şart mı yani kaset testler için?
gerçekten öyleBirikmis idrar olduğu için sabah yapın diyorlar, sık tuvalete cikmadiysaniz ya da beta değeriniz yuksekse kaset testte de çıkar. Benim 240ken akşam besteki testler fotodaki gibi çıkmıştı. Biraz tuvalete çıkmayın ya da bir iki saat sonra yapın belki öyle daha doğru sonuç veririnsan sabırsızlanıyor ister istemez
Erken gebelik testinin markası ne canım benim de aynı böyle çıktı testim
Days doctordu erken gebelik testimErken gebelik testinin markası ne canım benim de aynı böyle çıktı testim
Benim de senin testine benzemiyor mu sence? Senin kanda da pozitif çıkmış benim hiç umudum yok herkes test çok kötü diyorDays doctordu erken gebelik testim
peki doğru sonuç mu vermişti?Days doctordu erken gebelik testim
Bize de haber verin, dualarım sizinle inşallah bebiş vardırgerçekten öyle
o zaman ben iyice sıkışmayı bekleyerek bir test yapayım, eğer onda da çıkarsa birşeyler akşam eşimle acile gideriz
Evet betam ertesi gün 240 cikmistipeki doğru sonuç mu vermişti?
Eğer çizgi hemen belirdiyse evet benziyor test sonucumuzBenim de senin testine benzemiyor mu sence? Senin kanda da pozitif çıkmış benim hiç umudum yok herkes test çok kötü diyor
Eğer çizgi hemen belirdiyse evet benziyor test sonucumuz
birkaç damla temiz su damlat istersen? eğer silinirse yalancı çizgi oluyormuş, ben yaptım silinmediEki Görüntüle 3542985
5 dakikada çıkmıştı
Benim testi yapar yapmaz silik çizgi belirmişti ama sabah idrarı değildi akşam su içip yarım saat kırk dk sonra yapmıştım. Eğer çizgi çabuk belirdiyse olma ihtimali yüksekEki Görüntüle 3542985
5 dakikada çıkmıştı
Ben de sabah idrarıyla yapmadım. Test ilerlerken silik çizgi oluştu daha sonra oturduBenim testi yapar yapmaz silik çizgi belirmişti ama sabah idrarı değildi akşam su içip yarım saat kırk dk sonra yapmıştım. Eğer çizgi çabuk belirdiyse olma ihtimali yüksek
Benimde o şekilde olmuştu iki hafta önceBen de sabah idrarıyla yapmadım. Test ilerlerken silik çizgi oluştu daha sonra oturdu
Maşallah hayırlı olsun bebişinBenimde o şekilde olmuştu iki hafta önce
Denedim canım aynı şekilde duruyorbirkaç damla temiz su damlat istersen? eğer silinirse yalancı çizgi oluyormuş, ben yaptım silinmedi
Maşallah hayırlı olsun bebişintestinin başka görselleri var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?