- 6 Ocak 2025
- 164
- 47
- 13
- 30
- Konu Sahibi pamukkalplikiz
-
day’s doctorTestin markası artimed yada days doctor mu
Yalanci pozitif çıkarıyor bu iki test bide freely de çıkartıyor bence awox prodoctor veya predictor early kullanın daha kesin sonuç alacaksınızday’s doctor
prodoctor aşırı gereksiz pahalı sanki ama awox bilmiyorum o ne kadar bilginiz var mıYalanci pozitif çıkarıyor bu iki test bide freely de çıkartıyor bence awox prodoctor veya predictor early kullanın daha kesin sonuç alacaksınız
Bence geçersiz say üzülme en azından prodoctor gerçekten çok iyi kaç zamandır kullanıyorum bi kere bile kuruma çizgisi yalanci pozitif vermedi hic hakkediyor sonuna kadarprodoctor aşırı gereksiz pahalı sanki ama awox bilmiyorum o ne kadar bilginiz var mı
peki ben bu testi geçersiz mi sayayım ?
Bence geçersiz say üzülme en azından prodoctor gerçekten çok iyi kaç zamandır kullanıyorum bi kere bile kuruma çizgisi yalanci pozitif vermedi hic hakkediyor sonuna kadar
Üzülme canım elbet bir gün olucakay üzüldüm şuan ben ya
inşallahÜzülme canım elbet bir gün olucak
cumaya kadar bekleyeceğimEn garanti yolu gidip kan testi verin.
Days doctor ve artımedde çok yalancı pozitif gördüm kinseye de önermiyorum ama gördüğüm çizgiler böylr değildi bana var gbi geldi ama mutlaka kan verincumaya kadar bekleyeceğim
eğer adetim gelmezse bir hafta geçmiş olacak o zaman kan veririm
Bencede kesinlikle yok demek çok yanlış olur. Başka bir test ile tekrarlayın predictor bulursanız daha garanti olur. Ya da ne bulursanız ondada çıkarsa kan verirsinizMerhaba bende days doktor ile gebeliğini ogrendim hemen ikinci çizgi çıkmıştı. Kesinlikle yok demek bence yanlış. Kan tahlili verip beta degerinize bakin beklemenize gerek kalmaz
6 gün kala böyle net çıkmaması gerekiyor diye biliyorum. Tabi yumurtlamayı takip ettiyseniz. Kullanmadım ama her testin zaten pozitif olmama ihtimali var. Başka bir test alıp denerseniz dahw net olurAdetim 6 gün var sabah böyle çıktı testim ama bu FIRST TEST diye bir marka geçen ay da yalancı pozitif çıkmıştı ama elimde olduğu için yaptım. Daha önce kullandınız mı? Veya sizce bu test pozitif mi?
Bugün alacagim inşallah. Bencede 6 gün kala böyle olamaz. Testte bir sıkıntı var. Bu kadar belirgin olması çok tuhaf. Yumurtlamanin 9.gunu bugun6 gün kala böyle net çıkmaması gerekiyor diye biliyorum. Tabi yumurtlamayı takip ettiyseniz. Kullanmadım ama her testin zaten pozitif olmama ihtimali var. Başka bir test alıp denerseniz dahw net olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?