Gebeliğe Hazırlık lütfen bakar mısınız? pozitif mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pamukkalplikiz

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
164
47
13
30
geçen ayı baz aldığımda adetim 1 gün gecikti. dün olmam gerekirdi fakat olmadım.
bugünle beraber 3 gündür devam eden, sildikçe peçetemde gördüğüm pembe (sulu) akıntım var; bazen rengi kırmızıya çalıyor ama bunu 2 kere gördüm.
bel,baş ağrısı yaşıyorum bir haftadır ve ara ara kasıklarımın gerildiğini, iğne batması gibi hisler yaşıyorum. uyku hali ve halsizlik mevcut. göğüslerimde şişkinlik ve hassasiyet var. duygusalım…
bu sabah erken gebelik testi yaptım, day’s doctor.
çizgiler hemen anında belirdi.
sonucunu ekliyorum.

testi yaptıktan sonra birkaç damla su da damlattım, kuruma çizgisi mi acaba diye ama herhangi bir değişiklik olmadı.

Eklentiler

• IMG_0996.jpeg
    IMG_0996.jpeg
    116,6 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
prodoctor aşırı gereksiz pahalı sanki ama awox bilmiyorum o ne kadar bilginiz var mı

peki ben bu testi geçersiz mi sayayım ?
Bence geçersiz say üzülme en azından prodoctor gerçekten çok iyi kaç zamandır kullanıyorum bi kere bile kuruma çizgisi yalanci pozitif vermedi hic hakkediyor sonuna kadar

cumaya kadar bekleyeceğim
eğer adetim gelmezse bir hafta geçmiş olacak o zaman kan veririm
Days doctor ve artımedde çok yalancı pozitif gördüm kinseye de önermiyorum ama gördüğüm çizgiler böylr değildi bana var gbi geldi ama mutlaka kan verin

Merhaba bende days doktor ile gebeliğini ogrendim hemen ikinci çizgi çıkmıştı. Kesinlikle yok demek bence yanlış. Kan tahlili verip beta degerinize bakin beklemenize gerek kalmaz

Merhaba bende days doktor ile gebeliğini ogrendim hemen ikinci çizgi çıkmıştı. Kesinlikle yok demek bence yanlış. Kan tahlili verip beta degerinize bakin beklemenize gerek kalmaz
Bencede kesinlikle yok demek çok yanlış olur. Başka bir test ile tekrarlayın predictor bulursanız daha garanti olur. Ya da ne bulursanız ondada çıkarsa kan verirsiniz

Adetim 6 gün var sabah böyle çıktı testim ama bu FIRST TEST diye bir marka geçen ay da yalancı pozitif çıkmıştı ama elimde olduğu için yaptım. Daha önce kullandınız mı? Veya sizce bu test pozitif mi?

Eklentiler

• 1000103931.jpg
    1000103931.jpg
    115,6 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000103930.jpg
    1000103930.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 28
Adetim 6 gün var sabah böyle çıktı testim ama bu FIRST TEST diye bir marka geçen ay da yalancı pozitif çıkmıştı ama elimde olduğu için yaptım. Daha önce kullandınız mı? Veya sizce bu test pozitif mi?
6 gün kala böyle net çıkmaması gerekiyor diye biliyorum. Tabi yumurtlamayı takip ettiyseniz. Kullanmadım ama her testin zaten pozitif olmama ihtimali var. Başka bir test alıp denerseniz dahw net olur ❤️

1 günlük gecikmeniz varsa bence gidip direkt kan verin bu testlerle hiç uğraşmayın. Yaptığınız test belki yalancı pozitiftir belki de gerçekten pozitiftir güvenilir marka olmadıkları için bilemeyiz.

6 gün kala böyle net çıkmaması gerekiyor diye biliyorum. Tabi yumurtlamayı takip ettiyseniz. Kullanmadım ama her testin zaten pozitif olmama ihtimali var. Başka bir test alıp denerseniz dahw net olur ❤️
Bugün alacagim inşallah. Bencede 6 gün kala böyle olamaz. Testte bir sıkıntı var. Bu kadar belirgin olması çok tuhaf. Yumurtlamanin 9.gunu bugun

Back