Lütfen bakar mısınız hamile miyim ?

Hemen gidip Aldım erken gebelik testi az önce yaptım ama yine emin olamadım fotoğraf atsam bakar mısınız
Var gibi yaaa özel acili hemen alıyor kanı 1 saate de çıkıyor, ayy inşallah vardır bende heyecanlandım benide etiketle mutlakaa

Hayırlı olsun kuzum gönlünce hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah özel bir şeyler yapmış mıydın bizim gibi aylardır uğraşanlara vereceğim bir tavsiye var mıdır

Hayırlı olsun kuzum gönlünce hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah özel bir şeyler yapmış mıydın bizim gibi aylardır uğraşanlara vereceğim bir tavsiye var mıdır
Yumurtlama günümden bir gün önce yani gecesi ilişkim oldu ve ertesi gün yumurtlamam olduğunu anladım kasıklarım ağrıyordu o gün buluşmuşlar işte ve ayağa kalmadan çok hareket etmeden uyudum tek ilişki ile hamile kaldığımı düşünüyorum çünkü ikinci ilişkim 1 hafta sonrasıydı yumurtlama haftasını geçmiştik
Birde inançlı mısın bilmiyorum ama ben çok zikir çektim sürekli dilimdeydi kan sonucunu beklerken bile sürekli okudum istersen yazabilirim canım belki onunda etkisi olmuştur sonuçta yer gök duayla derler Allah biran önce seninde pozitif olduğun günü göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…