Şimdi acile gitsem alırlar mı kan gebelik içinBende gördüm ama sen gene de kan testi ver
Bende direk kan verip net sonuç alayım diye düşünüyorum eşime de söylemedim net olmadığı için en azından içimiz rahat ederBelli belirsiz bir çizgi var gibi, gün gün yapıp koyulaşacak mı ona bakın isterseniz
Alırlar diye biliyorumŞimdi acile gitsem alırlar mı kan gebelik için
Var gibi yaaaHemen gidip Aldım erken gebelik testi az önce yaptım ama yine emin olamadım fotoğraf atsam bakar mısınız
İnşallah hamilesindir canım güzel haberini bekliyoruzKızlar kan verdim sonuç pozitif inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin amin
Gebelik var canımİnşallah hamilesindir canım güzel haberini bekliyoruz
Hayırlı olsunGebelik var canım
Ay çok sevindimGebelik var canım
Yaaaa tam konunuzu okurken sonucu gördüm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar kan verdim sonuç pozitif inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin amin
27 çıktı henüz çok küçükHayırlı olsunbetanız kaç çıktı acaba
Aminnn amin çok sağolunYaaaa tam konunuzu okurken sonucu gördüm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederimAy çok sevindimhayırlı olsun bebişin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yumurtlama günümden bir gün önce yani gecesi ilişkim oldu ve ertesi gün yumurtlamam olduğunu anladım kasıklarım ağrıyordu o gün buluşmuşlar işteHayırlı olsun kuzum gönlünce hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahözel bir şeyler yapmış mıydın bizim gibi aylardır uğraşanlara vereceğim bir tavsiye var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?