Sanki belli belirsiz bi çizgi bende gördüm ama bilemedim o yüzden bir kaç güne testi tekrarlayın inşallah vardırYumurtlama ve ilişki günümün üzerinden 11 gün geçti Allahın izni ile anne baba olmayı planlıyoruz adet tarihime 6 gün var aşırı derecede göğüs hassasiyeti ve arada sırada hissettiğim kasık ağrım var akıntı da aynı şekilde dikkatimi çekiyor bu sıralar az önce kaset test yaptım ilk idrarla değildi ama ben mi uyduruyorum yoksa hayal mi görüyorum emin olamadım fotoğraf paylaşsam yardımcı olur musunuz lütfen
Aşkım göremedim yaYumurtlama ve ilişki günümün üzerinden 11 gün geçti Allahın izni ile anne baba olmayı planlıyoruz adet tarihime 6 gün var aşırı derecede göğüs hassasiyeti ve arada sırada hissettiğim kasık ağrım var akıntı da aynı şekilde dikkatimi çekiyor bu sıralar az önce kaset test yaptım ilk idrarla değildi ama ben mi uyduruyorum yoksa hayal mi görüyorum emin olamadım fotoğraf paylaşsam yardımcı olur musunuz lütfen
Ay görünüyor görünüyooorrrrErken gebelik testi yapsam çıkar mı kişuan bu hayal mayal görünen belki de benim uydurduğum çizgi bile beni ağlattı
Yani şimdi gidip eczaneden almalı mıyım erken gebelik testiÇatlama üzerinden 11 gün geçtiyse regle 3-4 gün kalmış oluyor luteal faz 12-14 gün arasında değişiyor çünküben gölge gibi bir çizgi gördümm erken test yaparsanız daha net çıkabilir :)
Gerçekten mi benim içime bir umut oldunuz ben sadece ben görüyorum zannettim yakın bi arkadaşımla paylaştım o göremedi çünküAy görünüyor görünüyooorrrr
Yanlış umut vermek istemem bence testi tekrarla hemeeeenn bugün benim de 11. Günüm bana da dua ediinnnnnGerçekten mi benim içime bir umut oldunuz ben sadece ben görüyorum zannettim yakın bi arkadaşımla paylaştım o göremedi çünkü
Rabbim sana da bana da gönlünden geçen hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım benimYanlış umut vermek istemem bence testi tekrarla hemeeeenn bugün benim de 11. Günüm bana da dua ediinnnnn
İnşallah gönülden amiiiinnnRabbim sana da bana da gönlünden geçen hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım benim
Evet bence bulabilirseniz predictor alınn o kesin gösterirYani şimdi gidip eczaneden almalı mıyım erken gebelik testidokunsanız Ağlıcam yorumunuz için çok teşekkür ederim
Hemen gidip Aldım erken gebelik testi az önce yaptım ama yine emin olamadım fotoğraf atsam bakar mısınızEvet bence bulabilirseniz predictor alınn o kesin gösterirartımed kesinlikle almayınn yalancı pozitif çıkarıyor
Var gibi canım hayırlısı olsun inşAllahHemen gidip Aldım erken gebelik testi az önce yaptım ama yine emin olamadım fotoğraf atsam bakar mısınız
Bende gördüm ama sen gene de kan testi verHemen gidip Aldım erken gebelik testi az önce yaptım ama yine emin olamadım fotoğraf atsam bakar mısınız
Kız var gibii bende gördümm çizgiyiiHemen gidip Aldım erken gebelik testi az önce yaptım ama yine emin olamadım fotoğraf atsam bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?