Lütfen bakar mısınız hamile miyim ?

merve0903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
34
12
3
28
Yumurtlama ve ilişki günümün üzerinden 11 gün geçti Allahın izni ile anne baba olmayı planlıyoruz adet tarihime 6 gün var aşırı derecede göğüs hassasiyeti ve arada sırada hissettiğim kasık ağrım var akıntı da aynı şekilde dikkatimi çekiyor bu sıralar az önce kaset test yaptım ilk idrarla değildi ama ben mi uyduruyorum yoksa hayal mi görüyorum emin olamadım fotoğraf paylaşsam yardımcı olur musunuz lütfen

Eklentiler

• IMG_2861.webp
    150 KB · Görüntüleme: 237
Sanki belli belirsiz bi çizgi bende gördüm ama bilemedim o yüzden bir kaç güne testi tekrarlayın inşallah vardır

Yaaa gerçekten mi çok teşekkür ederim tekrarlayacağım yine benimle olsun inşallah isteyen tüm herkese nasip etsin allahım

Aşkım göremedim ya daha net çeksene bi

Erken gebelik testi yapsam çıkar mı ki şuan bu hayal mayal görünen belki de benim uydurduğum çizgi bile beni ağlattı

Çatlama üzerinden 11 gün geçtiyse regle 3-4 gün kalmış oluyor luteal faz 12-14 gün arasında değişiyor çünkü ben gölge gibi bir çizgi gördümm erken test yaparsanız daha net çıkabilir :)

Çatlama üzerinden 11 gün geçtiyse regle 3-4 gün kalmış oluyor luteal faz 12-14 gün arasında değişiyor çünkü ben gölge gibi bir çizgi gördümm erken test yaparsanız daha net çıkabilir :)
Yani şimdi gidip eczaneden almalı mıyım erken gebelik testi dokunsanız Ağlıcam yorumunuz için çok teşekkür ederim

Yani şimdi gidip eczaneden almalı mıyım erken gebelik testi dokunsanız Ağlıcam yorumunuz için çok teşekkür ederim
Evet bence bulabilirseniz predictor alınn o kesin gösterir artımed kesinlikle almayınn yalancı pozitif çıkarıyor

Evet bence bulabilirseniz predictor alınn o kesin gösterir artımed kesinlikle almayınn yalancı pozitif çıkarıyor
Hemen gidip Aldım erken gebelik testi az önce yaptım ama yine emin olamadım fotoğraf atsam bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_2867.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 185
Belli belirsiz bir çizgi var gibi, gün gün yapıp koyulaşacak mı ona bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…